+1, я б так не змігZiro-cool писав: не шкода таковот товкти, нищити салон?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1, я б так не змігZiro-cool писав: не шкода таковот товкти, нищити салон?
Ну моя вектра, наприклад, ще і не таке бачила, але щоб Х5 - таки так, такого ще не бачивT5-R писав: перший раз таке бачу
ООООоо БОМБА!!!! Мені треба вивезти пів тонни блєхи на металолом! Тепер знаю до кого звертатисьshaman писав: Чекав постів такого характеру
В мене є правило: машина працює на мене, а не я на машину, і це було зі всіма автомобілями які я мав
все гарно застелено та зафіксовано, постійно таке вожу і буду возити і не тільки таке, машина гроші заробляє
щось я такого в інструкції по експлуатації не бачивFobos писав: А Х5 не для драбин і причепів з бетономішалками
ага, тому треба було х5 брати щоб гімно в салоні возитиshaman писав: машина не для понтів
Dexter писав: якшо треба вкрутити одну лампочку на дачі то замовляти буса туда і назад
Золоті слова, прямо з язика знявDexter писав: а це ж бобік.
в назві теми так пише
тьоска закидуй!shaman писав: я вже боюсь закидувати відео що я бобіком по горам в карпатам творю
Та шо йому буде?Ziro-cool писав:не шкода таковот товкти, нищити салон?
+1 правильний підхідshaman писав:Чекав постів такого характеру![]()
В мене є правило: машина працює на мене, а не я на машину, і це було зі всіма автомобілями які я мав
все гарно застелено та зафіксовано, постійно таке вожу і буду возити і не тільки таке, машина гроші заробляє
я міняю кожні 10тис.Enter писав: який інтервал заміни масла?
тип масла є фотка на першій чи другій сторінці, масло лонг лайфEnter писав: який інтервал заміни масла?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей