Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якщо такого самого обєму то проблем не має бути , а збільшення кубатури потрібно переформлятиLiuskywalker писав:я буду мати проблеми , якщо закину інший блок (двигун) під капот ?
Liuskywalker писав: з подачі Павла напевно заморочуся двигуном
та я там постійно ті теми моніторю , можна сказати вони і надихнули :) Але потім почалися ваганняpavlolvov писав:и б на 2101 орг посидівби
угуpavlolvov писав:пс: це часом не через мене???????
угу ! А по цінах як ? Заміна направляйок + притирка клапанів+ шліфовкапри потребі? Притирка означає, що після цього клапана будуть засухарені , тобто встановлені на своє місце з маслозйомними і готові до використання ?pavlolvov писав:ферштейн?????
шліфовка полюбому!!!!!Liuskywalker писав:шліфовкапри потребі
ні головка після всіх маніпуляций віддається в голому стані з підписаними клапанами після на конкретну мийку везеш, все добряче від стружки миєш і після мийки моторним маслом мажеш направляйки і там де клапан сідає щоб до зборки корозія некинулась!!!!!!! і аж потім сам збираєш! робиш дефектовку рокерів на царапини або заміну якщо новий РВ!!!!!короче смотриш в оба і оріентуєшся по ситуації!Liuskywalker писав:після цього клапана будуть засухарені
що клапана якщо при проливі солярою течуть то їх требе притерти до головки ,вони(майстри) роблять на посадочному місці три різних кута там де клапан сідає !якщо після того клапан тече (а по ідеі і мануалам ,якщо залити солярку і напротязі 10 сек клапан без пружин тойсть незібраний нетече )то це норма !але це невсім підходить так як і мені я хотів щоб зібраний клапан нетік взагалі !зібрали голову залили наніч а простояла добу!підпрів тільки один ,після чого був дотертий вручну пастою притирочною!!!!Liuskywalker писав: Притирка означає, що
Liuskywalker писав:розкрутити дригло більше аніж 4700- 4800 обертів ?
Компресія в нормі, запалювання може чуть-чуть пізнувате, суміш не бідна, я б навіть сказав багата , а воно не крутицця і фсьо
Від низів (1200) і до 4000-4100 динаміка нормальна, а вище скисає на очах , доповзає до 4500 ледве-ледве навіть на третій . Куди колупати?
Правда колупатиму вже напевно , коли Солекс заінсталю .
Плюнь і візьми будь яку іномарку! Гроші вкладені в жигу - викинуті грошіLiuskywalker писав:чомусь неохота "курити" Нет![]()
підкажіть , який коробас краще брати :
б\в
4 ст. ВАЗ 2106 (R1) і докупити все , що треба для 5-ї
5 ст. 21074 (звичайна сімка )
Чи все-таки плюнути і взяти нову 21074 ("розірваний пакет" ) (ціна ,канєха, не радує)
![]()
І ще , як точно без розборки визначити , що то дійсно 2106 ?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей