Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Danko От звідки в тобі стільки злоби?Danko писав:GHOSTRACER писав: А на рахунок того, що в мене під капотом, то ти цього не знаєш і знати не будеш! І я нікому не зобов"язаний розказувати, що там в мене бензин спалює!Я в ...опі мав твої жигулі з твоїми 70конями
) просто хотів тобі авторитет підняти...
Дякую. буду старатись... може на вихідних поставлю дворники вже)))))cat-yellow писав: По темі: бажаю автори сил і можливостей довести проект до більш-менш візуально логічної версії, де буде вже сформований образ авто, тим самим, розставивши все на свої місця і, більшість крапок над "і"
От і я про те саме!cat-yellow писав: Danko От звідки в тобі стільки злоби?Шо в темі про ламботавра, шо тут, шось не так по твоєму - і відразу ж фонтан негатива
Повністю підтримую!cat-yellow писав: От шо-шо, а обсирати ви вмієте, хлопаки!Зайшов про авто прочитати - за останні кілька сторінок - одне обсирання.Соромно за вас всіх.PS: далі в дискусію не вступаю
Знаєте! Тут працює принцип "своїх не рухаєм"! Бо TIGER-NIGER за свою машину написав що ... КУЗОВFikus писав: GHOSTRACER, якшо ти робиш машину для себе,то нашо її вішати на всяких сайтах,тім більше якшо з вигляду машина повний трупак.люди які мутять такі проекти для чогось це роблять?!а роблять це для самовираження! І тому нетреба тут пускати соплі шо я це роблю для себе і т.д. Але повинно в такій справі бути якесь чуття міри,а не строїти з себе Чіпа Фуза...
Tiger-Niger, я не маю нічого проти тебе і твоєї машини! Може я не зовсім правильно щось зформулював, і ти мене не так зрозумів! Так що про всяк випадок вибачаюсь!TIGER-NIGER писав: ее))) а причому тут моя машина)))) GHOSTRACER, я не викидую фотки тільки через то що всі хто мене знають, ті просто відкриють двері подивляться що я там поробив і все і не задають [цензура] питань.... а ті хто в тому дупля не ріжуть того ітак не зрозуміють... + я не збираюсь працювати на загал.... всьо що я зробив, я перед тим довго обдумував і все своїми руками. і будь яка річ в моїй машині дає мені прибавку в швидкості чи в маневреності.... то ти мені скажи, для чого я маю викидувати речі до яких додумався сам і які працюють за просто так..??? доречі, я не рахую свою машину корчом... бо вона зроблена на базі стандартних запчастин... і спорт запчастини там тільки дві!))) це розпредвал і я))))
Fikus, я ніколи не казав що "в мене мега таз, і я всіх порву"! І на сайтах, більшість людей, викладають свої машини для загального інтересу! Я маю на увазі те, що кожний може подивитись на машину, знайти для себе щось цікаве, обмінятись якимось досвідом!Fikus писав: Знаєш,напевно вже показало.про яку атаку йдеться?я висловлюю свою думку,ну неподобаються мені такі проекти на жигулях,вивертає мене від них.ше раз повторюсь,такого роду,навіть незнаю як ТО назвати,стайлінг напевно,то удєл америкосів.і требе чути ту грань бо інакше це переростає в рагулізм.а в плані Нігера,його машину знають всі,і він ніколи не кричав от в мене меготаз,всєх парву.а тихенько приїжав,незавжди але рвав...доречі такого плану машини як в Нігрола мене пруть більше,зверху разстрєл,а всередині ракєта. А і ше одне здебільшого я дивлюсь не на машину,а на прокладку,автор темі вроді нічо так заставив мене понервувати в Тернополі,але соррі чувак неподобається мені твоя тачка.як сказали мої пацики рядом з нею Док нєрвно куріт в сторонкє.хто втємі пойме
Я абсолютно погоджуюсь з Fobosom! І поважаю його що більше за вміння викладати свої думки так продумано і спокійно!Fobos писав: Fikus, паходу тут не про стилі сперечаються, а про виконання, поняття прекрасного у кожного своє, є якісь певні критерії за якими машини відносять в тему рагульський тюнінг, тут вже скоріш наразі небезпечний тюнінг, якщо про автора теми, а якщо про розмір коліс і те що мотор їх не стягне, так тут небезпеки і рагулізму точно нема, просто погляди різні, так, мене також вивертає від машин в які вкладають тисячі баксів в стайлін, а мотор овощ в кращому разі чіпанутий і з нульовиком, але кожен на публіку по різному грає, хтось колись вогонь з труби пускав, а тепер з каркасом на змаганнях Мене більше дивує поведінка людей які неадекватно критику сприймають, одразу все як образу розуміють.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей