та що не понятно? Який з "логана" сімейний автомобіль??? Такий самий як із "ланоса"Fobos писав: змішав все в кучу, краще б жував

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та що не понятно? Який з "логана" сімейний автомобіль??? Такий самий як із "ланоса"Fobos писав: змішав все в кучу, краще б жував
я думаю продавати не вигідно.. поки я чекав на права шоб забрати славку ця машина практично стояла в гаражі і рідко виїжджала.. як наслідок до цього літа на одометрі було всього 7000 зараз вже~10500, так як машиною почали повноцінно корситуватись, тому вона фактично нова...Денис писав: Покатайтеся на нiй до наступного лiта,продайте,та купiть собi унiверсала з кондюком. P.S-на розборцi не так легко знайти Логана з кондюком,та i майстрiв,якi б за це взялися також...
в мене є одне авто чисто поганяти для мене або щось перевезти габаритнеSpeedo писав: Те саме відноситься і до назви теми!
Speedo писав: А якби дітей було троє і більше - то що?
хочеш називай хто тобі забороняє, просто кожне авто служить для когось по різному, для когось це чисто робочий варіант, для когось тік сім"єю кататись, а хтось і ганяє на них.Speedo писав: Я так само можу сказати, що мій "ланос" седан "сімейне авто"
потім після таких треба міняти ВСЕ абсолютно!!!гооврив з такстистом який відкатав 100 000 не міняв ще нічого абсолютно..
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей