сміх сміхом, але це є правда ,маю ше 3 знайомих крім тебе на королах також жодних нарікань

давай лінзу і оптику в чорно!
а ковпаки не рухай!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovik писав:в мене вже 200тис... провірка амортизаторів на 195 тис на вібростенді показала що вони зношені в середньому на 20%
А кажуть ВАГ-ВАГ, япона-мать рулитьhrdrive писав:vovik, чесно, ноу кометс!!!!!
як таке можливо?vovik писав:в мене вже 200тис... провірка амортизаторів на 195 тис на вібростенді показала що вони зношені в середньому на 20% Ще жодного разу не робив розвалу /сходження (відповідно нічого в ходовій не роблено)
+1 В товариша на Корові Кожна заміна масла по гарантії міняється карданчик рульової, кожних 2 заміни масла втулки і стоєчки стабілізатора зараз пробіг трошки більше 80 тис. під заміну амортизатори і шаровіLEgEnDA писав:як таке можливо?vovik писав:в мене вже 200тис... провірка амортизаторів на 195 тис на вібростенді показала що вони зношені в середньому на 20% Ще жодного разу не робив розвалу /сходження (відповідно нічого в ходовій не роблено)взагалі взагалі нічого, ніякої втулочки, резиночки, стоєчки стаба?
Колодки хоть міняв, чи вони тоже не стираються?
взагалі більшість автовиробників розвал сходження рекомендують робити на 15-30 тис пробігу не залежно від того чи шось мінялось бо через погані дороги і попадання в ями там всерівно відбуваються мінімальні зрушення...vovik писав:Ще жодного разу не робив розвалу /сходження
і скільки з них по європі? колеса на скільки атмосфер качаєш? який профіль гуми?vovik писав:в мене вже 200тис...
це як на якій машині) на рахунок амортів не вірю, не бачив ше амортів жодного виробника шоб походили по наших дорогах 200 тис і знос був 20%...vovik писав:На наших дорогах втулки - це розхідник
alimka писав: а от стойки 195 тис, то якась фантастика, шем такого не чув
в мене доходить до 150 тис. зараз. Судячи з постів,власникам нім. авто таке навіть не снилось :) бу-га-гаCAT писав:е бачив ше амортів жодного виробника шоб походили по наших дорогах 200 тис і знос був 20%...
Privat messageDNK писав:скільки вийшла обклейка + матеріал.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей