Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Суть в тому, що ти брав Китай на китайське авто - і це нормально, бо там нічого кращого й нема.. тому Фебест в тебе і ходить, він відчуває, що це ріднеsashanova писав: ↑П'ят, 21 травня 2021, 18:47я навіть не здивований твоім коментаремЯ розумію, що БМВ економне авто але в мене навіть для Ланосів клієнти купують кращі фільтра![]()
, но ти ж напевно помниш шо всі твоі пророцтва, шо до фебесту який мав проіхати 10тис.максимум і самоліквідуватися, АТешних пильників, в яких мала бути та сама участь - не збулися
так от і з фільтрами апять мимо, нармальні добротні фільтра, уже опробовані до мене такими ж власниками-економістами
а власники ланосів в основному ж багаті люди тому хай іздять на ланосах з крутими фільтрами
![]()
Ой, не кажи
дотепник ти ше той
ну я прям не знаюА от власники Ланосів люди хоч і не багаті але на ТО не жаліють коштів, бо далі попадати на гроші ніхто не хоче.
стопятсот %Деталь оригінальна з заводу-виробника у Китаї, і "ліцензія". вироблена десь в "сусідньому" підвалі Китаю, Тайваню чи деінде, хоч можуть виглядать однаково, проте "ходять" зовсім різні пробіги.
тобі ж сказали -фся суть в ауріа як то так, фебест і тому подібне, на китайських авто ходить, а на інших ні? то приворожують чи що?
бортовики в Саші чьоткі, нічого не скриває, розказує як є. і машини в нього живуть.
g0nzales , rubilnik спасибі на доброму словіА бортовики в Сашка дійсно цікаві, ніякого мотлоху
тут не тільки "фебест ходить", а і "4.4 двигуни беруть 12л газу в місті")
теж був здивований, коли міняв в себе. І пильників нема і смазки вроді як по ТІСу теж туди не передбачено.
і я
Я жартую) просто не можу ніяк знайти другий підкрилок під м бампер.
А де то так недорого роблять?
Робив там де і диски рівняв на SV сервіс на городоцькій біля Метро https://sv-service-auto-repair-shop.bus ... 4720?hl=uk все робили ніби по описаній тобою процедурі, єдине шо то все зайняло хвилин 15 від сили а не 30, я там стояв біля того апарату пялився
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей