В нього сімейна вагінаostin777powers писав:Felix, Ти власник форда?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
В нього сімейна вагінаostin777powers писав:Felix, Ти власник форда?
От приїхав би до мене я б тобі трабл знайшов.... і ще тобі скажу що втулки стаба ти поміняв нові (оригінал) теж на нові.. але які?ostin777powers писав: були куплені внові втулки стаба і замінені вчора,
До датчика ABS, або до датчика положення рульового колеса.ostin777powers писав: дивитись до датчика, або блоку
Слухай.... а може ти будеш своєю справою займатися, поки твою машину пофіксять?ostin777powers писав: Ввчері піду вгараж повикручую датчики поробую почистити? як його правильно чистити? просто тряпкою? чи чимось полити?
Vusiko писав:В нього сімейна вагінаostin777powers писав:Felix, Ти власник форда?
Я приїду з понеділка треба буде почитати шо то було, бо вже жодних помилок нема...axel писав: От приїхав би до мене я б тобі трабл знайшов
Краще в гаражі шось покрутити, ніж слухати як ти вчора напивсяaxel писав: Слухай.... а може ти будеш своєю справою займатися, поки твою машину пофіксять?
там я знаю, але вони там ніби так візуально дивляться, а є якийсь такий я чув що видає ступінь зносу кожного елемента підвіскиpeGas писав: сто любе
цікаво як він то вираховуєа є якийсь такий я чув що видає ступінь зносу кожного елемента підвіски
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей