може і так, але двигуни всі з такихandriy320e30 писав: то W202

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
може і так, але двигуни всі з такихandriy320e30 писав: то W202
не шарю ,бо в мене був(робився)такий то там в6 було .AVP_6 писав: але двигуни всі з таких
але хз чи там 104 були, а тільки 104 стає по кріпленнях і вихлопних і по всьому решта, тобто 103 і 104 то по суті однакові двигуни тому переставити легкоandriy320e30 писав: найлегше і найдешевше 210 (очкаріка) найти .і звітам перекинути мотор і кпп,
ну от пару сторінок назад вроді такий мотор був на 210му?шей з газом . от такого на авторіа найти . остальні зч продадуться аж бігом .тільки зразу 2к треба буде зарядитиAVP_6 писав: але хз чи там 104 були
не знати який там був мотор і то була польщаandriy320e30 писав: ну от пару сторінок назад вроді такий мотор був на 210му?шей з газом
якшо зарядити 2к то точно не відібю потімandriy320e30 писав: тільки зразу 2к треба буде зарядити
шо саме робити, міняти двигун? ясно шо ні я в тому не дуже шарюOlexandr писав: ти збираєшся сам робити?
тому поки шукаю тут машину так шоб була з 104 двигуном і АКП, вони деколи попадаютьсяOlexandr писав: сам донор так і буде вартувати як ти розраховуєш,а вот щоб він у тебе в гаражі опинився.... наприклад зараз іде мерс з лондоніі то приплюсовується ще 400 фунтів плюс ще по мелочах
+1T5-R писав: Краще зробити щоб заводився, продати ,
мені за 1500 цілу машину пропонували з 3,2 і АКПП пригнати тому думаю дешевлеKLOyH писав: в Україні ціна на повний комплект для свапа в районі 1700зе
я тільки купив тому продавати не хочу, то машина мені так для кайфу бо колись таку дуже хотів, і я не рахую скільки вона мені винесе, маю гроші роблю, не маю чекає, тому я тим не переймаюсьT5-R писав: Краще зробити щоб заводився, продати
такий шось мені не подобається він вже якийсь не той, мені з тих машин тільки більше мого купе подобається але поки такий є то хай буде, ну або Е38 бмв але то різні цінові категоріїT5-R писав: купити нормальний рестайловий 124 93-96 років.
то став комп . там дуже цікаво крутитиAVP_6 писав: саме головне мені цікаво то крутити і розбиратись в машині
та я би тільки за але мені на їх сайті розробник оріентовно нарахував 1000+ баксів, а то сам розумієш ну ніяк не вигідно якшо порівнювати з доноромandriy320e30 писав: то став комп . там дуже цікаво крутити
ясно якшо чужими руками робити то дорогоAVP_6 писав: 1000+ баксів
то без роботи вродіandriy320e30 писав: ясно якшо чужими руками робити то дорого думав ти сам хочеш покрутити
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 10 гостей