такшо рано пердіти в муку покишо)) не мішай працювати дойче механізмам)))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
загвоздка в тому шо він норм не працюєKost писав: не мішай працювати дойче механізмам)))
значить буде нормально працюватиKirik писав: загвоздка в тому шо він норм не працює
я так само думаю шо німецькі інженери не були глупі люди і думали шо робити, і як такий інжектор пройшов всі перевірки і його все таки ставили на мерс то значить він має гуд працюватиKost писав: не мішай працювати дойче механізмам)))
значить мають бути запчастини шоб і других 20 років відробив після капремонтуRULES писав: Та той інжектор є дуже надійним і файно працює, але тільки перші 20 років)
де то глянути?RULES писав: Глянь на вартість нового дозатора чи лопати))
+1 . такий варіант найкращий буде .Kirik писав: шукати зразу 3,2
то треба тоді таким мерс взборі шукати, думаю буде дешевшеandriy320e30 писав: +1 . такий варіант найкращий буде .
тільки так! Донор в цьому випадку буде найоптимальнішим варіантомAVP_6 писав:то треба тоді таким мерс взборі шукати, думаю буде дешевшеandriy320e30 писав: +1 . такий варіант найкращий буде .
я тоже так думаюBAKS писав: тільки так! Донор в цьому випадку буде найоптимальнішим варіантом
переоформляв машину з 9 ранку до 6 вечора і шей думав вже шо не видадуть техпаспорт, ну одним словом то довго розказувати про всі маразми тої структури але гори вона синім пламенемДенис писав: А що там за історія з МРЕВ?
мене розхід не цікавить як такий, мені головне шо вона заводиться не дуже добре і при переключанні з драйву на паркінг піднімаються обертиandriy320e30 писав: полюбому буде перерозхід бензини .
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей