Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Бо Пассат з 1.6 тді то порнуха ще та.Як мінімум 2.0тді,та і бажанно щоб трохі наворотів було бо сенсу в тому Пассаті?GaGaRIN писав: ↑Суб, 26 серпня 2017, 21:50Останнім часом мене мучить саме такий вибірМеган 12-13 років на повному заряді (адаптивний бі-ксенон, панорама, Key-less і.т.п) чи відносно"пустий" Пассат (роздільна кліма, авто-холд, двигун 1.6 TDI)... Зрозуміло що VAG і сам Пассат то э на дві голови вища машина, АЛЕ, насторожує одне питання... Чому Пассат в Європі всього-навсього на штуку дорожчий хорошого Мегана ??
![]()
Справа в тому що і тут хороший 2.0 тді з хорошою комплектацію коштує рівно настількі більше скількі і в Голландії.Але складаємі зеркала,камери,біксенон,шкіра та ще море всяких плюшок які навіть при бажанні вже не доставиш на машини нових років коштують того.GaGaRIN писав: ↑Нед, 27 серпня 2017, 14:30Смисл пассату в тому що це пассат... Згідний, 77 кВт це двигун для спокійної і економної язди. Він їде, їде і 200, але немає того "вогнику" порівняно навіть з 1.5 меганом. Проте маємо вищу якісь самого авто, матеріали, оздоблення салону, шумоізоляція і.т.д. Питань нема, 2 літри їде весело, але там і бюджет інакший... За хорошу 2-літрову машину треба в Голандії відлистати мінімум 8.5 євро...
Є версіі Dinaudio але навряд таку найдеш.Хоча аккустику там поміняти саме простіше завдання і всунути з Ауді Босе або harman kardon.
я б сказав трохи по іншому, закінчились зороші машини тих виробників, які десятиліттями вважались хорошими, натомість ті, що вважались гімно навпаки почали робити хороші надійні машини, навіть ті самі рено до 2003 і після, то кардинально різні машини, навіть опель після 2000 почав цинкувати, зробили ОПЦ, почали круто розвиватись і т.д.GaGaRIN писав: ↑Нед, 27 серпня 2017, 21:09Не тільки на Б4 закінчився нормальний Пассат, з 1995 до 2000 року закінчилися всі нормальні авто... Що у VAG що у мерседеса і.т.д... Зараз на сервісі в друзів стоїть камрі американка, 2016 року, роблять "пластику" легеньку )) Так там і робота не треба, руками все гнуть )))) Відро з болтами а не машина, я не розумію що в тих камрі люди знайшли... Може хіба двигун вартий уваги, якість матеріалів і збірки не краща ніж у китайців.
поляки подейкують, що
А шо з зінкою аж так проблемно? Співробітник їздить , то вроді не жаліється. Не думаю шо б7 буде дешевший в обслузі
В Б-7 ходовка такаж як в Б-6 тількі ричагі залізо.По суті той самий Гольф 5-а там обслуга резинок шара.Все в загальному -коробка і мотор також ставиться на весь ряд Ваг від Гольфа починая.ак що страшного там ніц нема.
там на 2.0 чи клинить двіжок при пробізі під 200к чи шось таке. кароче навіть не капіталка, а чуть не заміна двіга. при чому масово.
Є такий агрегат на шаде-ауто, дістав в праве крило + капот. Синій GT-line, пробіг 50 тисяч і двігло 2.0 120 кіловат... Ото він певно валить, аж уявити страшно...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей