Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
sashanova, амега наше всьоDoktor писав: sashanova, подивись скільки там коштує зробити ходовку і почитай про ванос
тут не в тому питання . питання чи готовий ти платити за комфорт і преміум клас?sashanova писав: взагалі варто розглядати таке авто як авто для експлуатації на кожен день?
ну в омезі все міняється окремо, хочеш шарову,хочеш сайлентболки,а не як в деяких все в купі за мільйон доларівwklef писав: амега наше всьо
andriy320e30 писав: за комфорт і преміум клас?
ну шось читав шо вона там алюмінієва..але реальних цифр з життя так і не знайшовsashanova, подивись скільки там коштує зробити ходовку і почитай про ванос
обслуговуваня дорого це шо?..дороге масло?..бензин? чи шо ти маєш на увазі конкретно...бо коли шукали жінці Е34 то тоже казали шо дорого але за пів року окрім масла бензину і стоєчки стабілізатора більше ніяких витрат нема..а нє вчора ше купив к-кт дисків і ричаг з шаровою таки тре замінитині якшо нема грошей. хіба брати в ідеалі ,але обсл дуже дорого. так то машина крута
я проїхав на такому авто пару сотень км..то було найбільше розчаруваня в моєму життіsashanova, амега наше всьо
співчуваю надіюсь ти виживsashanova писав: то було найбільше розчаруваня в моєму житті
матеріали- всі,шо кузов ,шо ходова ,шо салон .все найвищого рівняDoktor писав: ну преміум це дуже голосно сказано,що там преміумного? ціни на зч хіба![]()
та живийспівчуваю надіюсь ти вижив
там якісь одні бойлєри вибиваєщоб без дурних питань то вот собі глянь по цінами на ходовку,ремні роліки
ага особливо гниючі задні арки і порогиandriy320e30 писав: матеріали- всі,шо кузов ,шо ходова ,шо салон .все найвищого рівня
та я не обіжаюсь,кожному своє , просто там була 100% метрва ходовка тому було так ватно, коли там все зроблено то ватності не має бути. ну і 2.0 то самий слабий мотор на нійsashanova писав: але то чисто моє субєктивне враження і не претендує на істину
+ 1 .їздив рік на омезі 2002рік .машина нікуда не їдуча і не управляєма .короче забудьsashanova писав: але всю дорогу мене не покидало враження шо я їду за рульом "подовженого" заниженого жигуляале то чисто моє субєктивне враження і не претендує на істину
По ремнях і роліках не думаю що чимось відрізняється від інших автомобілів. В брата на Мітсу Оутлендері 2.4 полетіла помпа, заодно з помпою замінив ремні і роліки, ціна з роботою 7200 грнDoktor писав: щоб без дурних питань то вот собі глянь по цінами на ходовку,ремні роліки
ти перепутав з омегою . якшо бмв не бита то нічо там не гниє . я ж займаюся іменно такими ремонтами вже 15 роківDoktor писав: ага особливо гниючі задні арки і пороги
відрізняється - там нема ремнів роликів грмEnter писав: ь відрізняється від інших автомобілів.
шось таке1 .їздив рік на омезі 2002рік .машина нікуда не їдуча і не управляєма .короче забудь по бмв ,якшо купити трупа то ти будеш в шоці від ремонтів
шо та я не бачив е39 по 15 тисsashanova, жива 39та буде коштувати як 3-4 твойх китайця
саме так я і їзджуай бензин хз чи варто дивтись малий обєм то будеш , як пісьонер їздити.
гляну шо то такеБери м57 мотор, розхід 9-10літрів...і динаміки з головою
кому шона рахунок ручки, хз-хз..я вже звик до автомату, тепер думаю для взагалі та механіка
може і вдмовлюся..поки зондую тільки то питання..фанатізму до БМВ (як в моєї жінки) поки не маюп\с а взагалі краще відмовся від тої ідеї...бо після китайця ох*єш від цін на запчастиниі ремнтні роботи
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей