Шукається тачка, яка буде куплятись і їздити в основному по Польщі, часом по Європі і в Україну
Вимоги:
1. Дизель, само собою

2. Сарай (універсал), бо тачка має бути універсальна, в гори поїхати з вєліком, рюкзаком, палаткою, ну і в разі потреби перевезти мене разом зі всіма речами, включаючи тєлік 47"

3. Чим новіше, максимум 10 років
4. Більш-менш їдуче, валяще тут нема смислу брати, всюди обмеження 50

5. Економне
6. Надійне
7. Чим по-більше фаршу, круіз, кліма, парктроніки, ксенони, навігація
Враховуючи шо ні гаражу ні друзів з гаражом тут немає, тому можливості ремонтувати машину особливо нема, тому треба шось неломуче, і максимально ремонтопридатне, шоб можна було самому шось по мелочі зробити, слава Богу руки з правильного місця.
Розглядаються наступні варіанти
1. Audi А4 В7 Avant (2005-2006)
Комфортне, надійне, гарне тачко. При цьому з мега нудним салоном, який як на мене, ніхто ше з 90-х років толком не міняв

1.9ТДІ - слабенький, але надійсний, але нєєє
2.0ТДІ - вроді їде норм, і вроді більш-менш надійний - тому якшо буду брати то цей
3.0ТДІ - OMG, V6, валящий але геморойний і дорогущий в обслузі, ну і самі тачки дорогі
Кватро дуже рідко попадається, або дороге, на жаль.
2. Passat B6 Універсал (2005-2006)
Комфортне, надійне, велике тачко. Салон сучасніший, за гроші які планую, може бути майже в фулі, з навігацією, ксеноном і т.д....
По якості салону і відгукам - пластик облазить, і т.д.... Зато найбільший зі всіх варіантів багажник...
1.9ТДІ - слабенький, але надійсний, але нєєє
2.0ТДІ - вроді їде норм, і вроді більш-менш надійний - тому якшо буду брати то цей
3. Alfa Romeo 159 Sportwagon (2005-2007)
Дуже гарне, агресивне, і взагалі серцем купив би саме цю тачку.
Салон - один з найкращих, аля ковші, приборка, панелька. Але при цьому ззаду місця найменше, і багажник найменший. Ну і стереотип, ломучого і ненадійного.... хз......
1.9JTD 120 конів - слабенький, але надійсний, але нєєє
1.9JTD 150 конів - оптимальний варіант як на мене
2.4JTD 200 конів - валящий але рідкісний
4. Peugeot 407 універсал (2005-2009)
Спірний дизайн - але мені подобається. Дуже багатий фарш, за таку саму ціну як попередні екземпляри - буде дуже крута комплектація, і найсвіжіший рік.
Панорамний дах, парктроніки, ксенон, навігація, і т.д....
1.6ТДІ - слабенький
2.0ТДІ - 136 конів, вроді норм, оптимальний варіант як на мене
5. Октавія А5 - як варіант, але при ціні як в попередніх тачках - взагалі не цікавий екземпляр... хз чого вони тут такі дорогі, і в рівень з Ауді
6. Ну ше є варіанти всяких свіжачків, типу 2010 року, Fiesta, Clio, і т.д... але голі бубни.... нєєєє....
Ну або запропонуйте якийсь варіант