Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та нє блінhitlos писав:Kritik, пфф http://www.olx.pl/oferta/bmw-e36-drift- ... 61cc46143e
andriy320e30 та тих делсолів колись як гімна продавалось
Ну так хонди гниють теж не менше ніж опель,але ви чомусь обрали цю маркуAnGeL писав:luav, ну я в плані того, що краще вибрати основу з набагато меншою вірогідністю гниття кузова. не буду стверджувати шо всі опелі гниють прям в хлам, але таки гниють вони добряче, і поки проект збудується то кузова може не залишитись. а ви про що подумали?
Якщо це буде лотус омега або вектра опц,то не бачу нічого поганого,щоб мріяти про ці автоBOXER писав:luav, та Ви не ображайтесь, але тема про "помріяти" і я теж зовсім не розумію, як можна мріяти про опіль![]()
![]()
AnGeL,
Ніколи . Не рівняй глобальну гниль з частковою.luav писав: хонди
Гниль вона і є гниль.не бачу різниці глобальна вона чи локальна.сивіків гнилих бачив достатньо.ті самі японські мазди теж непогано гниютьandriy320e30 писав:Ніколи . Не рівняй глобальну гниль з частковою.luav писав: хонди
Хонда нормальна машина як і багато японців.не ба
Ти не бачиш , а я бачу ,luav писав: Гниль вона і є гниль.не бачу різниці глобальна вона чи локальна.
то пісєц, який же ти обмежений...AnGeL писав: якшо вже шось і корчувати, то явно не опель
а взагалі ідея сама по собі утопічна і ТС. машина яка буде валити і дарувати задоволення не може бути одночасно недорогою і новою/неломучою. тут або буде шось свіжіше але менш цікаве, або старий корч, який за ті гроші буде асфальт під собою рвати, але явно не буде надійним і безпроблемним. ауді тт типу як компроміс виходить більш-менш...
Ну то понятно шо 20-30 річну тачку треба буде варити ,але головне скільки той ремонт потяне,і чи на довго.тому краще візьми ауді і забудь про кузов(при умові шо вона не бита була)бо варити машину зараз дуже дорого ,якшо якісно.рахуй 2 арки буде мін 200дол заварити і покрасити тут .в польщі може і дешевше.Kritik писав: такшо всі старі корчі - старі корчі)
AnGeL писав:
luav, хонду взяв, бо знав чітко, шо гниють тільки арки, і в деяких випадках стійки лобового. і я до цього був готовий. а до того щоб гнило все підряд, я не був готовий тому і не взяв калібри, хоча розглядав її, бо вона суттєво дешевша була за прелюд, і був би суттєвий зазор щоб одразу вкластись. я десятки різних оглядів передивлявся по різних купехах, читав сотні форумів по кожній конкретній марці, після чого багато варіантів відсіяв, і дальше вибирав вже по стану з поміж 3-4 найкращих... то так до слова...
Хто тут говорив про вектру ц ,чи астру новішу.мова йде про калібру ,а то та сама гнила вектра . Бувало задня ходова відгнивала на ходуluav писав: Вектри Ц
Помиляєшся .люба бмв стяне 2кратне збільшення потужності.для прикладу моя ,чи купа інших без підсилення кузова.дальше 4х кратне то треба підсилювати кріплення ходової ,але не варити гниль.от візьми собі калібру повари її і тд ,постав компрессор ми тільки заJarevych писав: жоден заводський автомобіль без підсилення не стяне
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей