2 диски до БМВ 1000грнandrewdor писав: приблизно 2 диски 800 чи 1500 грн

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2 диски до БМВ 1000грнandrewdor писав: приблизно 2 диски 800 чи 1500 грн
Якшо нормальні колодки то стираються колодки а не дискиHacK писав: треба нормальні колодки ставити, щоб машина тормозила
Стирається але не на рівні з колодками .Вентиляцію на чому роблять на дисках чи на колодках?HacK писав: стирається і одне і друге
Это или машина была не новая или перепутал что-то или поставил при первой замене колодки из зачистного камня.Не может стерется тормозной диск за 100тыс-хотя есть вариант что тебя обманули и твои диски до сих пор кому то служат.HacK писав: ну якщо в мене на 2-ох машинах Lexus GS 2008 i BMW 3 2004 перша з них салону, на +- 100-120 тис
Дискам ппц ти маєш на увазі якийсь рівень зносу їх чи коли вже покручені?HacK писав: шарю коли дискам ппц
ну кагбе на Фіаті поміняв диски передні на 80тис - бо їм була пи...аandreyclk писав: Дискам ппц ти маєш на увазі якийсь рівень зносу їх чи коли вже покручені?
рівень зносу, коли починається при гальмуванні вібрація, або коли вже допустимий мінімум перевищений, і скоро буде вібраціяandreyclk писав: Дискам ппц ти маєш на увазі якийсь рівень зносу їх чи коли вже покручені?
Вібрація може бути і на нових дисках.При різкому перепаді температур може покрутитиHacK писав: вібрація
Не буду купляти фіатRomko писав: Фіаті поміняв диски передні на 80тис
саме так...,просто нєфіг тут доказувати, що на любій машині диски тормозні по 200 тис ходять, якщо ні то машина гавноKritik писав: та це все відносно
НЕрви шалят? Хто тобі шо розказує?HacK писав: не розказуй мені шо може бути
Бо в нього фіатHacK писав: во в Romko
Я доказую шо ланос гавно а ви тут про диски роздулиRomko писав: просто нєфіг тут доказувати
ну і? я тобі спецом написав - тормозна система Бош... - задні колодки Брембо за 35 тис в хлам - але тормозить просто атлічно так шо мені [цензура]andreyclk писав: Бо в нього фіат
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей