ауді а6tarik_ua писав: diesell, а шо ти пропонуєш?))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ауді а6tarik_ua писав: diesell, а шо ти пропонуєш?))
вони бідні, не мають 10 тисяч за нового ланоса заплатити. беруть трохи дешевше w211 і катають людей ,andreyclk писав: п.с.американські і європейські таксісти на стільки тупі шо не їздять на ланосах
Ланос 2003 года за 4700-это шутка такая?sapphir писав: Тут я так розомію багато хто такими машинками цікавиться - може якраз комусь сподобається :
САХАР писав:Ланос 2003 года за 4700-это шутка такая?sapphir писав: Тут я так розомію багато хто такими машинками цікавиться - може якраз комусь сподобається :
Надо вживую смотреть-по крайней мере по сравнению с Ланосами это небо и земля по похожей цене.T5-R писав: САХАР, стакан правий якось не надійно виглядає
tarik_ua писав: !!!Поможіть купити авто до 4500$!!!
Авто на українській реєстрації, економний (дизель до 1.5), не старіший 2001 року, в хорошому стані. ВАЗ, ЗАЗ, Таврія не підходить
Шукати треба, можна всі укр. машини будь-яких років трупами обзивати, але хто шукає, думаю знаходить. Принаймі є поле для маневру. Але вирішує всеодно покупець.Taras:) писав: За 5,5 то буде труп...чувак купить, а потім буде всім розказувати які хєрові французькі машини...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей