Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
братішка, тобі ж нормально пояснили люди, які кампітентні в вапросі, про пробіги дизелів за бугром...andriy320e30 писав:pikach00, не всі .то ж некомерційний автомобіль .я наприклад до 10тис км
в рік наїжджаю бо нема куда більше їздити.якшо би то був бус чи універсал тоді
ясно шо так
Ще один чуднийBohdan писав: Ну по-перше хетч збирається не в Німеччині, по-друге коштує дорожче седана,
ага, тільки проблем в нього етак касарів на 5 лишніхasteroid писав:я знаю одне безпроблемне не бите автотиць
ти про що?Felix писав: ага, тільки проблем в нього етак касарів на 5 лишніх
ти нічого не попутав?Felix писав: веласіпєди в розділі битовка
він кагбе намекаєт шо ціна на пепелац на 5кує завишенаasteroid писав: ти про що?
може ше подумай над 2л бенз але на 4циліндри .розхід буде невеликий іIgor4ik писав: є достойні апарати, але пробіги![]()
кагбе можна намікнуть, чи нє ?Romko писав:він кагбе намекаєт шо ціна на пепелац на 5кує завишенаasteroid писав: ти про що?![]()
Я йому пропонував свою, але хазяїн барін :))andriy320e30 писав: може ше подумай над 2л бенз але на 4циліндри .розхід буде невеликий і
пробіги набагато менші ніж у дизеля .ну ціна менша.
Felix писав:кагбе можна намікнуть, чи нє ?Romko писав:він кагбе намекаєт шо ціна на пепелац на 5кує завишенаasteroid писав: ти про що?![]()
http://www.opelukraine.com/content/dam/ ... lassic.pdf
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість