vovka писав:чувачкам на фордах взагалі пофіг на ті ваші ваговські комплексиFelix писав: ти даже не уявляєш якти ти спортив вечір чувачкам на фордах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:чувачкам на фордах взагалі пофіг на ті ваші ваговські комплексиFelix писав: ти даже не уявляєш якти ти спортив вечір чувачкам на фордах
Вітаю! Добре що не став на фордовскі грабліb_andriy писав:![]()
![]()
зато в форда пробіг був би на 100-130к меншийpavlo09 писав: Добре що не став на фордовскі граблі !
Я не любитель фордів, але не треба ідеалізувати ВАГ на кожному кроці, бо за грубих 11-12к можна було купити кращу машину, про що не кричать на кожному кроціpavlo09 писав: Добре що не став на фордовскі граблі !
З почуттям гумору на форумі важкуватоT5-R писав:Я не любитель фордів, але не треба ідеалізувати ВАГ на кожному кроці, бо за грубих 11-12к можна було купити кращу машину, про що не кричать на кожному кроціpavlo09 писав: Добре що не став на фордовскі граблі !
за моє почуття гумору не хвилюйся, я зрозумів в чому жартpavlo09 писав: З почуттям гумору на форумі важкувато
тобі круто повезло, бути в числі ізбранних ВАГоводів з трьома магічними буквамиb_andriy писав: ну zzz є в номері, а там дастся чути
ну, я перехрестився, шо ти не жалко шкоду взяв, малаток, сеатєги на порядок цікавіші. ні гвоздя ні жезлаb_andriy писав: тепер я поняв всіх хто казав шо октаха скучна машина
моя цікаво виглядаєBOXER писав: шо ти не жалко шкоду взяв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей