А взагалі доклади паро кусків і бери в мене кадіка

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мене нервують перероблені маршруткиNazarok писав: А взагалі доклади паро кусків і бери в мене кадіка
тоді бери шкоду і не грузи народ.b_andriy писав: мене нервують перероблені маршрутки
да в знайомого по мому місті 8.7 сер... хзTaras:) писав: ще в знайомого була 1,6 то теж дуже задоволений був, казав шо розхід в місті 8-8,5...
то пісєц, треба мене забанити на пів рокуb_andriy писав: я маю час до зими шоб оприділитись з авто
якось так.Nazarok писав: Мені по комфортру більше сподобалась G і місця якось більше і ходова набагато мякша.
я тебе вже доставати небуду більшеBOXER писав: то пісєц, треба мене забанити на пів року
по гривні чи по долару?b_andriy писав: і мені вканало шо я продав ібіцу за то шо купив майже
я свою Астру Джі продав за 2 тижні, восени. за середньоринковою ціною. так шо то коли і кому як. Он зараз взагалі мало шо продається.Інженер писав: Ну і є таке поняття як ліквідність, а в Опеля вона далеко не найкраща
ну це мінуси Нки порівняно з Джі.Інженер писав: А жорстка, підвіска шумна, пластик в середині дубовий.
ну вот ти поняв жизньBOXER писав: b_andriy, реально чувак, не бери опель, не бери форд, не бери японця. візьми шкоду! ти реально відчуєш всів прєлєсті ВАГа і долучишся в клуб обраних! а то будеш їздити на опелі і харитись, шо ти не взяв ВАГ. а будеш на шкоді їздити і будеш счітати шо весь світ під тобою
панімаєш, то нада просто сісти і поїздитиandreyclk писав: Виправте мене якшо збрехав в тура і а5 різниця зовнішній вигляд,салон і задня підвіска?за шо тоді такі бабоси просять?
ВАЗ 2108b_andriy писав: давайте про ліквідність поговорим, яку машину легкову зараз можна купити шоб потім без проблем продати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей