нема тобі прощення.. і то треба було тобі той Ейбах..Sluva писав:я вапше ідіот рідкіснийandrew писав: О то я не одна Дурна людина на тому форумі... є ще такі![]()
міг би вже 2-і машини мати :)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
нема тобі прощення.. і то треба було тобі той Ейбах..Sluva писав:я вапше ідіот рідкіснийandrew писав: О то я не одна Дурна людина на тому форумі... є ще такі![]()
міг би вже 2-і машини мати :)
Ну як не влазять твої слова? Брати машину за 10тис, яка коштувала новою поза 40тис$, і думати що нічого не вилізе, тоFigaro писав:pavlo09, ну це вже іхня безпека і безпека інших учасників руху, і моі слова сюди взагалі невлазять. Я просто нерозумію для чого давати 10к і чекати поки полетить коробка мотор чи форсунка як вище писали. Для прикладу в мене в сімі мазда 323 96 року, катаєм на ній з 2007, і ніякі там ні форсунки ні коробки немінялись, єдине шо мотор робили. Або я живу неправильно або хтось просто переплачує... А на рахунок вага певно не моє.я непривик працювати на машину. Пахати можна хіба тоді коли в тебе гаражі стоіть якийсь евік чи врх і ця машина для душі, а не просто жоповозка. ІМХО
Сама дорога машина якщо брати ціни нулячих.Але в одній ціновій категорії з більшостью перечислених.Не дивно.Був би в цьому списку до прикладу А-8,Фаєтон або Мерс S класс то були би вони.Figaro писав: з цього всього саме більше виносила мозг а6..
САХАР писав: Сама дорога машина якщо брати ціни нулячих
не вірно, просто сам подивись на роки і ціни машин, церато мабуть коштувало десь як а6,або чуть більше але воно було свіжіше і менше пробігу,відповідно менше мозг колупало. Висновок простий якщо хочеш щоб машина не ломалась ціна її має бути відповідно.. Тому пасат б6 за 10к буде приносити тільки гемор, а за 15 чи скільки там в адекватному стані коштує буде приносити задоволення від користування.Figaro писав: Получається чим дорожча машина тим більше вона ламається?
та певно так і буде, ще + знайомі про ті ваги такого понаговорювалиLyubomyr писав: я б радив не дивитися в бік німців
Mick писав:не вірно, просто сам подивись на роки і ціни машин, церато мабуть коштувало десь як а6,або чуть більше але воно було свіжіше і менше пробігу,відповідно менше мозг колупало. Висновок простий якщо хочеш щоб машина не ломалась ціна її має бути відповідно.. Тому пасат б6 за 10к буде приносити тільки гемор, а за 15 чи скільки там в адекватному стані коштує буде приносити задоволення від користування.Figaro писав: Получається чим дорожча машина тим більше вона ламається?
Figaro писав:Mick, зараз середня ціна пасата 10-11тис, маючи 15 на машину, на пасат навіть б недивився.та певно так і буде, ще + знайомі про ті ваги такого понаговорювалиLyubomyr писав: я б радив не дивитися в бік німців
це та сама а6 (ходова + мотори)- дякую натішився таким чудом.sapphir писав: візьме адекватний В5
ну да є "умельци" шо купляють а6 с4 по 6-7 шт, так само як і пасати б4 по 5-6sapphir писав: більш стару але доглянуту
Figaro писав:це та сама а6 (ходова + мотори)- дякую натішився таким чудом.sapphir писав: візьме адекватний В5ну да є "умельци" шо купляють а6 с4 по 6-7 шт, так само як і пасати б4 по 5-6sapphir писав: більш стару але доглянуту- дякую обійдусь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей