обговорюють нові машини, а не секон-хенд, тому не варто тут розписувати про ломучість китайців 2008-2010 років

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
БМВ е30 1980 рокуDexter писав: коли пишеш про гамняний кузов, погані переключателі, резинки то давай факти, називай модель і рік випуску, а не "якесь там старе джилі".
Я догадуюсь що причина в тому шо вже є тіго 5. Але в Украіну ще не завозиться. Певно хочуть спочатку ці розпродати.sapphir писав:hitlos писав:sashanova, твій глос не враховуєтьсяти просто любиш всьо колупати
звичайно якшо постійно шось докручувати\обслуговувати любе китайське буде довго ходити.
я вот думав прийду розчаруюсь і піду зі спокійною душею додому. Але оглянувши сижу тепер дивлюсь огляди, зондую форуми.sashanova писав: китаяцького паркетніка типу Чері Тігго
Дивно чому така ціна низька - навіть в порівнянні з іншими китайцями вона значно нижче? Не читав на просторах інтернету чому?
-kesheme- писав: Ані Чері, ані Джиллі, і уж тим більше MG до них не відносяться.
А за французів ше років 5 тому?Чи італійців?!Sviatoslav писав: Корейська тачка? Ти шо обкурений?
andreyclk писав: А за французів ше років 5 тому?Чи італійців?!
1600$ давно то було доллар по5 .перші мопеди які появилися в україні 150 куб-kesheme- писав: за 17,50$??!
га-но повне .-kesheme- писав: Ані Чері, ані Джиллі,
hitlos писав: Я так зрозумів шо на сайтах з китайськими авто взагалі нема шо дивитись всьо тре звонити або їздити.
в мене всі переключателі рідні працюють 30 роківandreyclk писав: БМВ е30 1980 року
джилі непамятаю назву 2010-12 рік я красив там крило двері ,все розбирав . г-но повне все розсипається .певно вази таки кращі за китайцівDexter писав: не пиши той брєд. коли пишеш про гамняний кузов, погані переключателі, резинки то давай факти, називай модель і рік випуску, а не "якесь там старе джилі".
а ну тоді нє .китайці нові ідеальні можна братиDexter писав: тому не варто тут розписувати про ломучість китайців 2008-2010 років
andriy320e30 писав: га-но повне .
andriy320e30 писав: я красив там крило двері ,все розбирав . г-но повне все розсипається .певно вази таки кращі
ми всі знаєм шо 30-річна бмв вічна і не ламаєтьсяandriy320e30 писав: в мене всі переключателі рідні працюють 30 років
Dexter писав: круч неї хіба пасат б3 в універсалі
2-5 річне джилі коштує як е38 або е60....думаю вибір очевидний, ні?andreyclk писав: Особисто моя думка краще джилі емгранд 7 2-5 річне аніж бмв 30-ти річне
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей