а універсал і селяни не те саме?Deep_Shadow писав: в універсалі (в нас тільки селяни і хетчі)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а універсал і селяни не те саме?Deep_Shadow писав: в універсалі (в нас тільки селяни і хетчі)
А зміст який? Чому одразу дизель не брати? Доречі, я взагалі не впевнений чи існують універсали з 1,4...Deep_Shadow писав:Якщо пригнати 1.4 меган в універсалі (в нас тільки селяни і хетчі) і поставити газ?
є такеJarevych писав: чи існують універсали з 1,4...
Тут залежить як їхати, я вкладався і в 4,4 в економ режимі, було і менше, але не на довго. Просто 1,4 слабенький і комплектухи слабі. Ну і порахуй за скільки часу відібється тобі гбо при такій спорній економії. Єдине що дійсно знайти дивого мегана на дизелі тяжкоDeep_Shadow писав:ну на газу каг бе дешевше виходить, а машина та сама. Наприклад 1.4 бере 8л. газу по трасі, це 70 грн., а 5 л. дп це 100-110 грн., при щоденній їзді помітно. В Європі є грандтури з 1.4.
В Голандії 1.4 такі самі комплектухи як дизелі. То в нас голий бубен.ostin777powers писав:є такеJarevych писав: чи існують універсали з 1,4...![]()
Вставлю свої 5 коп.
Юзав меган 2006р 1.6 пробігу було 120тис....1.6 ДУЖЕ геморний мотор...і дорогий в облуговувані...маєьться на увазі фазо регулятори..чи як їх там..міняти раз в пів року по 2 штуки(по цилідра 1-3...2-4 летять по парно з різницею в 2-3 тижні) ...1 штука 50баксів...
Шо стосується електрики, в мене був абс, автощітки, автофари, склопідіймачі, кондюк...то ніяких траблів не було
В 1.4 немає нормальної комплектації всі прості як двері...
Ше в мегана є трабл з імобілайзером руля....він любить виіпнутись...і тоді тільки евакуатор..в мене таке було під пустомитами...просто заблокувався руль...
І пише steer wheel loked і роби собі шо хоч....
Ну а нарахунок, 1.5 диз....знайдіть хтось з пробігом не овер 300тис....а так мотори гуд...але газ всеєдно дєшєвше буде
а що би брав?ostin777powers писав:я б з вище вказаного списку ніц не брав
є в Голандії Мегани перевірені NAP, тобто пробіг мав би бути не скручений.Jarevych писав:Тут залежить як їхати, я вкладався і в 4,4 в економ режимі, було і менше, але не на довго. Просто 1,4 слабенький і комплектухи слабі. Ну і порахуй за скільки часу відібється тобі гбо при такій спорній економії. Єдине що дійсно знайти дивого мегана на дизелі тяжкоDeep_Shadow писав:ну на газу каг бе дешевше виходить, а машина та сама. Наприклад 1.4 бере 8л. газу по трасі, це 70 грн., а 5 л. дп це 100-110 грн., при щоденній їзді помітно. В Європі є грандтури з 1.4.
То хіба самому за ним їхатиDeep_Shadow писав:є в Голандії Мегани перевірені NAP, тобто пробіг мав би бути не скручений.Jarevych писав:Тут залежить як їхати, я вкладався і в 4,4 в економ режимі, було і менше, але не на довго. Просто 1,4 слабенький і комплектухи слабі. Ну і порахуй за скільки часу відібється тобі гбо при такій спорній економії. Єдине що дійсно знайти дивого мегана на дизелі тяжкоDeep_Shadow писав:ну на газу каг бе дешевше виходить, а машина та сама. Наприклад 1.4 бере 8л. газу по трасі, це 70 грн., а 5 л. дп це 100-110 грн., при щоденній їзді помітно. В Європі є грандтури з 1.4.
Є, а ціни ти бачив на них в Голандії?Deep_Shadow писав: є в Голандії Мегани перевірені NAP, тобто пробіг мав би бути не скручений.
БачивGaGaRIN писав:Є, а ціни ти бачив на них в Голандії?Deep_Shadow писав: є в Голандії Мегани перевірені NAP, тобто пробіг мав би бути не скручений.
В шефа Меган 2006року,пробіг на даний час 270тис.Всього один раз міняв фазорегулятори...Імобілайзер не глючить.Як на 1,6л машина досить динамічна та економна. Проблем з нею немає.Брав її в салоні та продавати не збирається...ostin777powers писав:є такеJarevych писав: чи існують універсали з 1,4...![]()
Вставлю свої 5 коп.
Юзав меган 2006р 1.6 пробігу було 120тис....1.6 ДУЖЕ геморний мотор...і дорогий в облуговувані...маєьться на увазі фазо регулятори..чи як їх там..міняти раз в пів року по 2 штуки(по цилідра 1-3...2-4 летять по парно з різницею в 2-3 тижні) ...1 штука 50баксів...
Шо стосується електрики, в мене був абс, автощітки, автофари, склопідіймачі, кондюк...то ніяких траблів не було
В 1.4 немає нормальної комплектації всі прості як двері...
Ше в мегана є трабл з імобілайзером руля....він любить виіпнутись...і тоді тільки евакуатор..в мене таке було під пустомитами...просто заблокувався руль...
І пише steer wheel loked і роби собі шо хоч....
Ну а нарахунок, 1.5 диз....знайдіть хтось з пробігом не овер 300тис....а так мотори гуд...але газ всеєдно дєшєвше буде
А як нарахунок Audi A2 1.2 TDI 3LDeep_Shadow писав: Які ще є варіанти?
Співробітник таку планує продавати, якщо цікаво дам контактSpeedo писав: А як нарахунок Audi A2 1.2 TDI 3L
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей