жартуєш?Gleyf писав: 1000$

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
жартуєш?Gleyf писав: 1000$
ні не жартую,а що?)Rosko писав: Gleyf написав:
1000$
жартуєш?
кпп я вже викінув там всьо посипалось після розборки,акум найти не проблема,і ричаг такожmanon35 писав:Gleyf, тобто, якщо ту коробку до купи назад зібрати то їхати буде за винятком 2-х передач?
так зберіть її до купи, поставте на машину - скоріше процес продажі піде
по акуму я уже писав, невже така трабла найти полу-ушатаний аккум який більш менш ще буде крутити?
Rosko писав: Gleyf, тобто а шо? ти хочеш 1000 баксів за бляшанку ....тобі повезе якщо її заберуть за 1000
це ви кому? мені чи Руслану?kafe-korchma писав:Скинь телефон, завтра наберу, глянемо шо там з кузовом.
та тобі категорично не можа брати бу машину. їм таке властиве - в них щось весь час ламаєтьсяGleyf писав:zelja, а от про то я вже тобі казав перед вчора,я в самі отакі ремонти шроту вклав вже біля 3 тис...якщо вже не більше.. на ті гроші один з них вийшов б точно золотий,за останій рік згадати то на форд червоний стратив 350,на мазду вже 300 тоже пішло,і інші тоже мави норм вкладення...тому якщо була б реально 1 я б її обслужив причина у всьому не можу потерпіти коли щось поломалось,зразу думаю пісець нада міняти![]()
з сенатором так вийшло нада було на ремонт коробки дати 2 тис,я взяв поміняв через місяць мав гроші на ремонт...і на масла і тд...
нову хоча б обслуговувати, а бу щей усувати неполадки. хоча як почитаєш про розрулювання гарантійних випадків і про вартість офіційних сто, то ну нафіг той нульцmanon35 писав: треба обслуговувати
а то в доларах чи в гривнях? напевно в доларах бо ти так описуєш неначе ти космічні сумми вклав...Gleyf писав: zelja, а от про то я вже тобі казав перед вчора,я в самі отакі ремонти шроту вклав вже біля 3 тис...якщо вже не більше.. на ті гроші один з них вийшов б точно золотий,за останій рік згадати то на форд червоний стратив 350,на мазду вже 300 тоже пішло,і інші тоже мави норм вкладення...тому якщо була б реально 1 я б її обслужив причина у всьому не можу потерпіти коли щось поломалось,зразу думаю пісець нада міняти
з сенатором так вийшло нада було на ремонт коробки дати 2 тис,я взяв поміняв через місяць мав гроші на ремонт...і на масла і тд...
Spesh писав: 3 тис.
Spesh писав: то в доларах
Spesh писав: на форд червоний стратив 350,на мазду вже 300
Spesh писав: в доларах
Spesh писав: нада було на ремонт коробки дати 2 тис
Spesh писав: в гривнях
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей