Боксер, шо ти зі своїми карбами пристав?!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не обовязково спортивне, но щоб не як ваз виглядало а солідніше (приклад авео, подобається форма кузова і салон не поганий).Sally писав:Назар_1993, Назарку, щоб спортивне то треба вміти їздитиа як не вмієш то не муч машину!
![]()
Боксер, шо ти зі своїми карбами пристав?!нові зубила на інжекторі
я напликлад заробив в москві на вектру рестайл десь в 2000роках -моє перше авто.тато мав жигулі 11 з салону .то я говорю гіршої машини як жигулі заз і тд небуває .і в ті часи коли коли мій дядько пригнав бмв є21 десь в 95році я зрозумів шо таке настояща машинаtopper писав: Та хоч би один з вас заробив на іно як перше тачко, а тоді шось говорив по-суті...![]()
то ти до чого? до цього поста мого:Йосип писав: всі в нас тепер мажори,ремонтувати не хочуть бо на це спеціалісти є
ну окей, капіталь двіжок сам, потроши КПП сам, ти ж не мажор, ремонтуй самBOXER писав: практично все по ходовій можу сам поміняти. акум поміняти, свічки поміняти, компресію заміряти, масло поміняти... шо я ше маю вміти? зчеплення міняти? мотор чи коробку ремонтувати? електрику?
Повторюсь, я вже майже тиждень моніторю авто.ріа, вибір є, але хотілось би взнати що краще для наших доріг, плюси і мінуси таких машин як фокус, авео, лачетті, фабія і т.д. Не всім повезло навчитись їздити до здачі прав нажаль...Apokalipsis писав:Назар_1993, http://auto.ria.ua/search/?target=searc ... _checked=0
http://auto.ria.ua/search/?target=searc ... _checked=0
я вже писав:Apokalipsis писав: от ті хто кажуть брати ваз бо буде вміти гайки крутити, якщо він собі купить інфініті, то він там з вашими вазознаннями тільки біди наробить
BOXER писав: а то нічьо, шо у всіх іно тепер інжектор, рульова рейка і інші прєлєсті сучасності?шо жигуль навчить? карб регулювати?
каму ано нада?
А в чому прікол брати ваз якщо можна взяти іномарку?Apokalipsis писав:andriy320e30, пацани на районі не паймут![]()
будеBOXER писав: нічого нового не буде.
мені [цензура] .я вже давно свій район на бмв пересадивApokalipsis писав: пацани на районі не паймут![]()
вживана іномарка і ваз (любийНазар_1993 писав: А в чому прікол брати ваз якщо можна взяти іномарку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей