Ти все правильно зрозумівСАХАР писав: впечатление что ты не знаеш куда хочеш влезть

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ти все правильно зрозумівСАХАР писав: впечатление что ты не знаеш куда хочеш влезть
форсунки якраз ремонтопридатні (мін розпилювачі)комонрейл сама крута система ,по суті протий інжектор під високим тиском .про насоси я писав .ті два до 300д коштують . саме дороге тнвд .але вони дуже довго їздять .хзн з тих машин тройка вне конкуренції. якшо нє то хіба хонду ,тільки не субару .ostin777powers писав: ну і дизель, рампа паливна 3 насоса з нашою соляркою, можна очікувати все що завгодно
-форсунки комон рейл...не ремонто придатні..
то бери смарта . там точно не введутьostin777powers писав: Ати впевнений шо не введуть якісь спец податки на машини після 2літрів ..чи 2.5 чи 3 ..не сутєво
ну тоді мінус, став плюсомandriy320e30 писав: форсунки якраз ремонтопридатні (мін розпилювачі)комонрейл сама крута система
Если не попадеш на момент когда родные резинки подустали а новые еще не ставили.andreyclk писав: Рік часу форік 2007.Заміна масла і резини .Машина в рік мін 20тис їздить
Форестер не розглядається!Dexter писав: форестер? яким
в основному мають пробіг овер 300ostin777powers писав: Ну ше варіант меган3 1.5д в сараї...але яку та машина має динаміку
Прайс більший 10 ки і то знайти дуже важко...ostin777powers писав: Ну ше варіант меган3 1.5д в сараї...але яку та
наскільки більший? оголошень повно, правда в живу я ще ні одної такої машини не дивився*Lesyk* писав: Прайс більший 10 ки і то знайти дуже важко...
3дні за кордоном шукали живого, то собівартість вийшла більше 10-ти і то має незначні підкраси, пробіг 180...ostin777powers писав: наскільки більший? оголошень повно, правда в живу я ще ні одної такої машини не дивився
Ясно, дякую.*Lesyk* писав: 3дні за кордоном шукали живого, то собівартість вийшла більше 10-ти і то має незначні підкраси, пробіг 180...
ostin777powers писав:САХАР, ноивий в салоні 14500...
Ні даоеко не голий бубен, тм 3 шт залишились акційнихsapphir писав:ostin777powers писав:САХАР, ноивий в салоні 14500...
Голий шо бубен? САХАР давай мотор,комплектуху для реального порівняння.
САХАР писав: https://auto.ria.com/auto_ford_focus_16391149.html есть такие по 14500?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей