я неправильно зрозуміввін відповів шо "знає"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я неправильно зрозуміввін відповів шо "знає"
Якщо дивитись на пасат в цьому кузові то тількм з двигуном 1,8т, 2,0 - масложер, їде слабенько, тай комплектації не ахти (((GaGaRIN писав: Про цю машинку хтось щось знає?
САХАР якшо тебе цікавить моя думкка -то я з тобою згоден на 10000000000000000000% но.....бабский фанатізм він рулитьПотому что за 4000 это будет убитая машина и будет тянуть деньги как на ремонт так и бензин.Все равно расход будет немаленький.Я б советовал Корсу для женщины или подобное что-то в самый раз.
winn3r розхід пального стоїть на першому місціsashanova, для е34 краще взяти 2,5. розхід відрізняється на літру, а їде приємніше.
А там именно БМВ и все тут?sashanova писав: но.....бабский фанатізм він рулить
от по ходу даА там именно БМВ и все тут?
та не говориСашаНова, ото маєш клопоти![]()
не знаю як там з економічністю але ціни на ауді приблизно такі ж як і на бмвКак по мне то таже 100 Ауди более экономнее и дешевле
Вот я к чему и веду.Женщина машину в основном выбирает глазами,если этот выбор не совсем правильный надо попробовать ей обьяснить самому а если не получается попросить кого-то чтоб поучавствовал в обсуждении сильных и слабых сторон.Они только продали 7 и опять на теже грабли.Ramon писав: ну і бюджет не 4т.
граблі в 7 були по суті двіжок в 3,5 л і автомат, який її нафіг не треба, а до 7 в неї була 520 92р. -бла задоволена, зараз шукає шось таке ж саме, я не фанат бмв, тому тонкостей в них не знаю, тому і питаю в тих хто шарить іменно по бмв.. шо дивитися..скажем тих же 2-літрових моторів є на 129к.с. і 150к.с.(якшо не помиляюся) як відрізнити? який надійніший? іт.п.Вот я к чему и веду.Женщина машину в основном выбирает глазами,если этот выбор не совсем правильный надо попробовать ей обьяснить самому а если не получается попросить кого-то чтоб поучавствовал в обсуждении сильных и слабых сторон.Они только продали 7 и опять на теже грабли.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість