та сама фігняOpelevod писав:Шось мені здається шо тут одна людитна під різними ніками !

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та сама фігняOpelevod писав:Шось мені здається шо тут одна людитна під різними ніками !
Не то слово! Мерси які роблять на Запоріжському заводі то відро з гайками порівняно з Бмв 70 роківpikach00 писав:Та шо ти панімаєш, бмв навіть 78-79 року лучче за вектру ц 2010![]()
![]()
Хрестися, або звернися до модераторів зі своїм "здається" і вони тобі це зпростують.Opelevod писав:Шось мені здається шо тут одна людитна під різними ніками
Де тут йшлося про БМВ 70-х? Можеш цитувати цей пост?Opelevod писав:Бмв 70 років
Є тут хтось такий? Чи всі зійшлися просто поп...дєть?axel писав:От тут всі знавці які писали про некомфортність Е30, в мене до Вас питання. Хтось з Вас хоча б раз в житті їздив на хорошій Е30?
ну є,я,і шо?які є питання?axel писав:Є тут хтось такий?
???axel писав:Ну і поясни мені що там гірше ніж в Е30.
А можна взнати де там пластик??? І скільки його там?Vitalik-first писав:,пластик мені не сподобався,
Само собою. Повністю незалежна задня підвіска. Яка є значно комфортнішою і сучаснішою ніж торсіонна балка.Vitalik-first писав:axel, тобто в е30 підвіска сучасніша і не така примітивна???
Якості пластмас у Вектри кращі, бо в Е30 пластику просто нема. А тебе не розстроює якість пластмаси на управлінні пічкою у вектрі?Vitalik-first писав:і якість пластмас,які в Вектрі кращі
Дай лінк на повідомлення де я писав, що Е30 тверда, і в ній нульовий комфорт.Vitalik-first писав:,такі як жорсткість,різкість,твердість і нульовий комфорт
то я тобі кажу,твій лінк тут ні до чого....я згоден,пластмас там нема,сидіння найкомфортніші і динаміка навіть в машині без мотора вражає думкиaxel писав:Дай лінк на повідомлення де я писав, що Е30 тверда, і в ній нульовий комфорт.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей