DrBumer, суперська твоя е30

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зачем те е 34 ,купи опель омегуBOXER писав:axel писав:бо є дуже хороший 34-й кузов і я можу передмати.![]()
![]()
давай інфу в студію
Оце чиста правдаandriy320e30 писав:опелі 90 років гниють нєпадецкі
до мене приїжджали з випадками відгнивання задньї ходвої на кріленнях короче задні колеса з балкою вилітали і то не один випадок.
ну але то до 93 років машини
Я дзвоню Деніhrdrive писав:хлопаки зачекайте, біжу в магазин, бо закінчився поп-корн
благодарю)hrdrive писав: суперська твоя е30
Не спорю, не знаю їх, надіюсь якось познайомлюся поближче і вони мені розкажуть (і покажуть) більше про свої машинки за пивкомhrdrive писав:такі як Ігор, Володя, Джаст бі, Сем
ти шо куриш? мені не треба ні Е34, ні омегиDrBumer писав:зачем те е 34 ,купи опель омегу
Вітя,мені [цензура],можеш і тут і в пп,мене не перепрешVitalik-first писав:ати чьо?тобі про 2110 зараз пояснити дещо,не вапрос,але в пп
Koka писав:об какую сосну ты стукнулись чтобы начать сравнивать бмв и опель - это даже не смешно
Vitalik-first писав:88го-89го року
Та шо ти панімаєш, бмв навіть 78-79 року лучче за вектру ц 2010Vitalik-first писав:94го-95го
Тіпа крім мерса і бмв всьо решта не машини?Koka писав:активная езда по городу - то это только БМВ. хочешь комфорт - купи какой-нибудь 123-ий кузов мерседеса,и и пари не высоко над асфальтом.
ну так тут є е30 яка вже коштує 7000 і росте в ціні з кожним днем,БМВ дорожчають тільки з роками,як вино і коньякpikach00 писав:Та шо ти панімаєш, бмв навіть 78-79 року лучче за вектру ц 2010
агаpikach00 писав:Тіпа крім мерса і бмв всьо решта не машини?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей