це круті машини раз їх випускають на запоріжському заводі)))))Vitalik-first писав:круто,такі класні машини і робитимуться у нас на батьківщині,я радий

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це круті машини раз їх випускають на запоріжському заводі)))))Vitalik-first писав:круто,такі класні машини і робитимуться у нас на батьківщині,я радий
Мова йде не про марку яка є на шроті, а про ціну по якій її туди здають. Андрій це мав на увазіVitalik-first писав:ну да,БМВ на шротах нема взагалі
а хто казав що їх там нема))уважніше читай)Vitalik-first писав:ну да,БМВ на шротах нема взагалі
Ти особисто їздив на Опелі Запоріжського заводу?DrBumer писав:це круті машини раз їх випускають на запоріжському заводі)))))
шо є то є .Vitalik-first писав:автомобілі в ідеалі є рідкість і корчів всюди хватає...
я знаю які автомобілі випускають в нашій країні))))Opelevod писав:Ти особисто їздив на Опелі Запоріжського заводу?
ТАк це всі розуміють....)))але тоді не варто було писати,що Е30 в цілому(5 шт менше,чи більше)Breaker писав: мова йде про авто до 5 штук
Опиши своє задоволення яке ти отримав від 23 річної калимаги!DrBumer писав:я іздив на багатьох опелях і ні один мені не дав того задоволення яке я отримую під час їзди на БМВ)
Мда,БМВ,нові моделі,автомобілі дорогі і породисті,котрі мають серйозне ім'я,так само як і Ауді і Мерседес,і авто яке коштує 25 євро мінімум збирають за кордоном в Німеччині і теде,Опель автівка більш бюджетна,на масси,і вона,так само як і Шкоди,великий кусок Фольксів і Сеатів,дозбируються тут для здешевшення щоби покупець отримав готовий продукт із меншою ціною і продавець отримав прибуток,це маркетинг.Соромно,таварііщі.DrBumer писав:це круті машини раз їх випускають на запоріжському заводі)))))
Повір мені навіть руки українців не спортили цю машину! ВіталікVitalik-first писав:Опель автівка більш бюджетна,на масси,і вона,так само як і Шкоди,великий кусок Фольксів і Сеатів,дозбируються тут для здешевшення щоби покупець отримав готовий продукт із меншою ціною і продавець отримав прибуток,це маркетинг.Соромно,таварііщі.
не тобі мені казати що писати і що ні!!!DrBumer писав:але тоді не варто було писати,що Е30 в цілому(5 шт менше,чи більше)
не впираються навіть в одне місце ветрі)
Мій дядько від"їздив 12 тисяч і знайшов лоха і продав. Після того купив 320і турінг і вже 4 роки не може ним нарадуватися.Opelevod писав:Ти особисто їздив на Опелі Запоріжського заводу?
це просто вагон задоволення коли ти їдиш на вчора купленній машинні і тебе на обгоняе 23річна колимага,яку тобі не судилось наздогнати))))Opelevod писав:Опиши своє задоволення яке ти отримав від 23 річної калимаги!
що таке маркетинг-тоВаріщі знають)))вивчалиVitalik-first писав:здешевшення щоби покупець отримав готовий продукт із меншою ціною і продавець отримав прибуток,це маркетинг
А я й не кажу що писати,я висловлюю свою думку стосовно написанного)))Це для тебе вони не мають значення...Що можна чекати від людини що вважає опель краще ніж бмв!Vitalik-first писав:не тобі мені казати що писати і що ні!!! це раз,для мене жодне е30 в стоці а не в обвісах і т.д. з моторами 2,8 і теде,не подобається і в долю не падає по рівні комфорту і вигляду перед моєю вектрою,це два...питання,пропозиції?
а в голові думка,накупили собі корчів і літаютьDrBumer писав:це просто вагон задоволення коли ти їдиш на вчора купленній машинні і тебе на обгоняе 23річна колимага,яку тобі не судилось наздогнати))))
Я дав елементарну відповідь.Breaker писав:Я навів елементарний приклад,
Питаннь і пропозицій немає бо з тобою все зрозуміло.Vitalik-first писав: це раз,для мене жодне е30 в стоці а не в обвісах і т.д. з моторами 2,8 і теде,не подобається і в долю не падає по рівні комфорту і вигляду перед моєю вектрою,це два...питання,пропозиції?
axel писав:бо є дуже хороший 34-й кузов і я можу передмати.
Ці корчі випускались до 91 року,а кабріки і фургони до 94)Vitalik-first писав:а в голові думка,накупили собі корчів і літають
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей