п.с.Можу дати проїхатися

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
T5-R писав: nazikey, якщо ти їздиш, наукова-стрийська-шувар наприклад то можливо вийде показник 10л, але зараз з прогрівами особливо якщо через тягучки, то ніяк 10л не може бути.
тоді так, бо грубо кажучи ті вулиці можна проїхати на одній передачіnazikey писав: через центр не їжджу хіба дуже рідко в основному володимира великого- любінська-кульпарківска- чорновола-топольна-патона-стрийська-новий львів-луганська.
Dexter писав: та ну ті ланцери 1.6 говен
Dexter писав: мазду626 93'
залежно як їздити і скільки. якшо давати жару, то по ходу буде трохи виносити.b_andriy писав: а як вони по живучесті?
нормальний машин, простий і живучий. А двигун 1,6л - теж нормальний. Залежить хто що шукає. Якщо треба потужне авто, тоді то не воно, а так - нічого йому не бракує. BOXER, все правильно написавb_andriy писав: а як вони по живучесті?
є економні авто, а є потужні... той ланцер1.6 і не потужний і не економнийcdrom писав: Якщо треба потужне авто, тоді то не воно
Це відноситься до багатьох машинDexter писав:telko, я в своїй дев'ятці теж так казав![]()
![]()
Felix писав: на них одні удави азабочінні їздять
1,8 на 125 коней їде. А 1,6 так... пересуваєтьсяBOXER писав: Астра 1.6 на 100 коней їде,
як на мене то ланцер 9 приємніший від черато чи акцентаFelix писав: на них одні удави азабочінні їздять - асобінно на тих дісятих
діло в тому що в нас просто взагалі багато мудазвонів, і марка авто їх такими не робитьT5-R писав:на октавіях теж мудазвонів не мало їздить, як і на бмв
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість