Шо має бути в авто ,на твою думку,щоб бути молодіжним?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо має бути в авто ,на твою думку,щоб бути молодіжним?
Ти собі думай, що хочеш. Мені якось пейбл.andreyclk писав: ↑Нед, 25 жовтня 2020, 18:17Перед іншими то якими ?cat-yellow писав: ↑Нед, 25 жовтня 2020, 17:34Я взагалі у сучасних БМВ не бачу жодних переваг перед іншими автовиробниками. Для мене особисто воно далеко не номер один по красоті, тим більше по надійності. Для мене особисто такий бренд перестав існувати.
Інша справа - мотоцикли BMW. GS серія у них класна, шо не кажи!
Щоб стверджувати про переваги ,потрібно попробувати а судження по фото чи брошурках то поверхнева думка
ТАк я тебе ж просто спитав шо то в тебе так пукан рванув?!cat-yellow писав: ↑Пон, 26 жовтня 2020, 11:12Ти собі думай, що хочеш. Мені якось пейбл.andreyclk писав: ↑Нед, 25 жовтня 2020, 18:17Перед іншими то якими ?cat-yellow писав: ↑Нед, 25 жовтня 2020, 17:34Я взагалі у сучасних БМВ не бачу жодних переваг перед іншими автовиробниками. Для мене особисто воно далеко не номер один по красоті, тим більше по надійності. Для мене особисто такий бренд перестав існувати.
Інша справа - мотоцикли BMW. GS серія у них класна, шо не кажи!
Щоб стверджувати про переваги ,потрібно попробувати а судження по фото чи брошурках то поверхнева думка
Ти ж краще знаєш за мене, який у мене, моїх родичів та знайомих досвід з БМВ.
Наймудріший, куда нам до тебе![]()
![]()
![]()
Крім 4-ки є ще інші ,чого доставлись до однієї моделі ,не ваша вот і бісетесь (жарт)
так в нього були. притому ті що ще трушні були
Стьобів не розумієш ?)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей