А навіщо ,якшо можна взяти аудіJarevych писав: ще з повним приводом кватро від авді,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А навіщо ,якшо можна взяти аудіJarevych писав: ще з повним приводом кватро від авді,
так а чим Калібра не вгодила, ну не рахуючи що вона гниє?andriy320e30 писав: Вигляд то одне ,а машина зовсім інше
Шо того не хватає?Jarevych писав: ну не рахуючи що вона гниє?
Jarevych писав: Ну не бачу я доступних купех 90-х які мені би подобались чи хотілось би купити як машину вихідного дня
ти не повіриш, але ще існують Калі в яких не все так пєчально. Ну і я не за передній привід, а за повнийandriy320e30 писав: навіщо вкладати в гниль ,тим більше з переднім приводом
Ок, давай так, відкидаємо передній привід, що лишається? Сільва, МХ-5, МР2, РХ7/8, еС2000, Скайлайн, ну все, більше нічого не згадаю, але навіть з тих, то нічого особливо не подобається, Рікси не розглядаються в силу своєї проблемності...AnGeL писав: та якшо добре взятись то там буде більше 30 різних варіантів на любий смак, більше чи менше доступних, і з того асортименту не бачити нічого крім калібри, ну вже вибачайте.... я колись в відповідній темі наводив перелік тільки японських купех, і там їх було десь під 20, а ше ж крім японії робились купехи...
Eclipse повнопривідний на 4g63Jarevych писав: Ок, давай так, відкидаємо передній привід, що лишається? Сільва, МХ-5, МР2, РХ7/8, еС2000, Скайлайн, ну все, більше нічого не згадаю, але навіть з тих, то нічого особливо не подобається, Рікси не розглядаються в силу своєї проблемності...
В Мх5 нема моторів на скільки я знаю .там вроді 1.8 максимум йшов .короче толку 0 якшо стокKritik писав: мх5
Ну так як в мене було .хватить максимум на місяць. Менше 200 сил на тонну навіть не розглядай інакше нвякого задоволення.а ше як блокіровка буде то той 1.8 навіть пробуксовки не зробить ,про дріфт навіть не говорюKritik писав: andriy320e30, глянув, 1,8 має 140 конів і 8 сек розгін...
Але там крутного 200+ нютонів з 1500 об .турбо не рівняти до атмо.Kritik писав: 1,8ТСІ
Екліпса колись такого шукав, то повнопривідні в дикому дефіциті, але да, тачка одна з тих, які б хтів.Jack писав: Eclipse повнопривідний на 4g63 ну і BRZ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей