я вот думав прийду розчаруюсь і піду зі спокійною душею додому. Але оглянувши сижу тепер дивлюсь огляди, зондую форуми.sashanova писав: китаяцького паркетніка типу Чері Тігго

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я вот думав прийду розчаруюсь і піду зі спокійною душею додому. Але оглянувши сижу тепер дивлюсь огляди, зондую форуми.sashanova писав: китаяцького паркетніка типу Чері Тігго
sashanova, твій глос не враховуєтьсяти просто любиш всьо колупати
звичайно якшо постійно шось докручувати\обслуговувати любе китайське буде довго ходити.
мені ше грейтволи подобаються, має колєга ховера, нкатав 270тис. -досить якісний бобікя вот думав прийду розчаруюсь і піду зі спокійною душею додому. Але оглянувши сижу тепер дивлюсь огляди, зондую форуми.
100% теж того не розумію. Краще взяти за 10-ку поношений трохи ваг, тойоту, бмв в кінці кінцівAndrewK писав:А чим тішитись? А то я емгранд не бачив і не їздив. Китайозу брати то хіба куку або СК за пару баксів на розстріл. А відвалити 10+ за китайозуandreyclk писав:Вони як водії вазів і ланосів на всі інші авто дивяться як на ГAndrewK писав: власники мегана дивляться на емгранд як на УГ... Ловіть наркомана
hitlos писав: купляти їх будуть аж бігом і всі під ряд.
на скільки я знаю то був англійський бренд?g0nzales писав: MG
яке?sashanova писав: i не вiдповiв на моэ запитання
Якщо то чері амулєт першої генерації, то згоден на всі 100% про капсулу, а от щодо машин 2012+ років - то вже можна сперечатися.Speedo писав:льотають такі собі "капсули смерті" ... нашим людям поx, бо ж ДЕШЕВО
повний брєд. як ти можеш так безапеляційно стверджувати? говенний кєтайський мопед тобі крові випив? так і купив ти його напевно за 17,50$??! Хороша річ коштує грошей, а дешева потребує більш тендітного до себе відношення, бо в неі для здешевлення не закладено запас витривалості. Не спорю, серед китйців є просто жахливі машини але вони проскакували тільки на початках експансіі пєцдооких в Украіні. Ані Чері, ані Джиллі, і уж тим більше MG до них не відносяться.andriy320e30 писав:безпека в китайцях ше пів біди (жигуль -реальна капсула смерті)там діло в деталях -вони без ресурсу.люба резинка включателі механізми(короче комплектуючі)розсипаються.для чого китайці купляти як в нас є ланоси сенси і т д .купив і катаєшся .хочеш кращого переходь на бренд вище .неможна китайців рівняти з нормальними машинами
hitlos писав:sashanova, твій глос не враховуєтьсяти просто любиш всьо колупати
звичайно якшо постійно шось докручувати\обслуговувати любе китайське буде довго ходити.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей