оооо, треба йому запропонувати глянути на ньогоJarevych писав: Кліо
та я хз, подзвонив і попросив задати запитання знатакамsapphir писав: Він на яке дивиться?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
оооо, треба йому запропонувати глянути на ньогоJarevych писав: Кліо
та я хз, подзвонив і попросив задати запитання знатакамsapphir писав: Він на яке дивиться?
Jarevych писав: бачу ти роха далекий.
Jarevych писав: Тобі просто з опелем незаканало
синхронізатора задньої передачі. на багатьох машинах нема. ти, коли втикаєш задню, ти "відчуй" шо ти її втикнув, іноді треба 2 рази зчеплення витиснути. а коли не втикнув чітко - тоді і вибиваєostin777powers писав: вибиває задню передачу, кажуть шо так має бути бо там чогось нема
мені таке казали про газони, два раза зчеплення жати, навіть коли впереред їдеш, а задня передача що вибивала в легковушкиBOXER писав: на багатьох машинах нема. ти, коли втикаєш задню, ти "відчуй" шо ти її втикнув, іноді треба 2 рази зчеплення витиснути. а коли не втикнув чітко - тоді і вибиває
Не від мене, а від авто світу, якщо ти розглядав Пунто, то мав знати шо то та сама корса.BOXER писав:Jarevych писав: бачу ти роха далекий.
від тебе?![]()
Jarevych писав: Тобі просто з опелем незаканало
і десяткам тисяч іншихше маю кума з омегою, маю кєнта з омегою на вигляд як решето
![]()
але тема не про то. я юзаю машини не по пів року, а по 2-3. тоді можна скласти уявлення і про свою машину і про аналогічні (ібо слідкуєш за відповідними автоклубами, клубними машинами, знайомими на таких же машинах...), так шо про опіль мені не розказуйя не в селі один з ним жив. гірше напевно тільки ВАЗ/китайці...
Jarevych писав: я б Акцент до Ріо рівняв
а акцент то то саме ріоJarevych писав: якщо ти розглядав Пунто, то мав знати шо то та сама корса
В мене теж таке,інколи потрібно 2-а рази вижати щоб задню втикнути,воно не вибиває,просто недовтикає до кінця і тоді коли ти починаєш рушати то ручка кпп вискакує назадigorok писав: два раза зчеплення жати, навіть коли впереред їдеш, а задня передача що вибивала в легковушки синхрон допомагає включити швидкість і часто коли машина котиться вперед, задню важко включити, або з хрустом може включатись, але вибивати - недумаю що то в синхроні справа
igorok писав: гроші в кульок і гоу по салонах кататись на тест-драйвах, що сподобається і на що стане грошей - то хай і бере
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей