Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Покупка нового авто за 12-13 тис.
- virtual
- Ім'я:Влад
- Номер:ВС2994ВА
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Це все "вода". Там далеко не "кілька людей" з 8500, тільки на форумі назбирається з 10. І власне, що ти хотів щоб вони написали? Що невдала конструкція кузова?Demyan писав:знайшов ось це
http://lanos.com.ua/news/brand/7358.htm
Відносно гарантії - нехай не смішать. Вони вишукуватимуть будь-які причини, щоб довести ТВОЮ вину, і тобі доведеться витрачати час і нерви, щоб довести, що ти не кємел. Хто тобі поверне той час і нерви?
Немаю нічого проти Шеврольотів, але Авео-2 модель невдала конструктивно.
Посміявся:
"Chevrolet Aveo стал наследником разработанной еще Daewoo Motor модели Kalos"
-
- Стать:чоловік
- Контактна інформація:
Я все це розумію і згідний - дана інфа корисна і я б собі не брав. Але я ж писав що машину шукаємо знайомому, після походу в автосалон (до того не знав проблеми Авео) - відразу сподобалась і замовили.
Я йому кажу - а йому зараз все побарабану, не хоче слухатися бо дуже хоче нову машину. І йому пофігу що говорять що пишуть, вчора аж посварилися :x , каже вон всі їздять і нічо а може не станеться а може то все неправда ну а якщо станеться зремонтують і все...кароче я собі вирішив нерви не псувати хоче - нехай бере. :mad:
Я йому кажу - а йому зараз все побарабану, не хоче слухатися бо дуже хоче нову машину. І йому пофігу що говорять що пишуть, вчора аж посварилися :x , каже вон всі їздять і нічо а може не станеться а може то все неправда ну а якщо станеться зремонтують і все...кароче я собі вирішив нерви не псувати хоче - нехай бере. :mad:
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Якщо людина не думає то вже її проблеми.. Ти ще пошукай в неті про надмірний розхід палива як на таку не дуже швидку машину, може хоч тоді одумається :)Demyan писав:Я все це розумію і згідний - дана інфа корисна і я б собі не брав. Але я ж писав що машину шукаємо знайомому, після походу в автосалон (до того не знав проблеми Авео) - відразу сподобалась і замовили.
-
- Контактна інформація:
У звязку з тим що Авево - так і не доставили до магазину - а все обіцяли доставити, було плюнуто в сторону авео - дозбирано ще штуку і куплено Опель Астру Класік.
Доставили за 2 дні. Наразі власник задоволений, відразу з чим стикнувся - слабо розганяється та багажник закривається дуже сильно (тре добряче стукнуту) - поїде на сервіс щоб щось зробили.
Доставили за 2 дні. Наразі власник задоволений, відразу з чим стикнувся - слабо розганяється та багажник закривається дуже сильно (тре добряче стукнуту) - поїде на сервіс щоб щось зробили.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ну... Євро 4 чи то 5 норми, придушили двігло. Тільки не кажи що він відразу не прочитавши книжечку де кажуть першу 1000км не розганяти сильно почав насилувати двіглоDemyan писав:відразу з чим стикнувся - слабо розганяється

Тяга просинається на 3-3.5 тис оборотів, але під час першої 1000 не варто цього робити.
Хм... Шось мабуть не відрегульовано..Demyan писав: та багажник закривається дуже сильно (тре добряче стукнуту)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей