хоть би щось путнє порадили, ми он таврона за дешевше продали
Gleyf, а то "чудо" хоть в гаражі стоїть, чи гнинє в дворі? а то я дивлюсь ви що не крутите то десь у дворах під вікнами на потєху зівакам

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
його цікавить буржуйська нерухомістьmanon35 писав: хоть би щось путнє порадили, ми он таврона за дешевше продали
акум підзаряди. За той час знайди ричаг і хорошу б\у кпп в зборі щоб не паритись. Не бачу різону з таких банальних речей міняти ту мазду на а безномерні шроти без двигунів і т.п лише бо там шильдик бмвне іде нема кпп,і не хватає правильного ричага,до рідної ходової,плюс акум втикнув
може він баба? Бо я незнаю, вживу його не бачивAnGeL писав: ну де тут хоч мінімальний проблиск логіки?
То твоя власна думка,я якраз прислуховуюсь до людей,а на час коли купляв карти то машина ж була на ходу кпп стояла прсто не було 2 і 4 думав синхронізатори,лобове було менш побите,але ж ти її в очі не бачивAnGeL писав: короче народ, то клініка та людина має власні упередження і йому насрать на громадську думку, я в тому вже переконався 100500 раз. для нього вази то говно, але шоха сама крута, бо вона мякша від всіх, там рульова чуть інакша і салон кручє, і те шо в неї найнижчий опір крученню в кузова то тоже для нього "плюс"
ну як він зможе мати нормальну машину, коли на мазду спочатку покупляв дверні карти з сцаниною, задній бампер, при тому шо кпп нема і лобовуха розбита, ну де тут хоч мінімальний проблиск логіки?
триндецьGleyf писав: і так є новий варіант http://auto.ria.ua/auto_seat_ibiza_12137088.html щоскажите?
як думаєте за 3-4 тис якщо помалюю буде норм?
буде агонь! тоді точно всі кури в дворі виздихають зо сміхуGleyf писав: і так є новий варіант http://auto.ria.ua/auto_seat_ibiza_12137088.html щоскажите?
Gleyf писав: от бачив ти тоді б про карти б нічо не сказав) я ж карти брав заодно з ходовою і бампером в посилці,тому й купив!
на той час якраз лобове мало одну тріщину яка не так заважала обзору,а кпп в тому ніхто не був застрахований,там або заміна або ремонт але ремонтувати нема що тому заміна!
Gleyf писав: і так є новий варіант http://auto.ria.ua/auto_seat_ibiza_12137088.html щоскажите?
Ну а ні,стаб,ричаг,приїхало 2 один погнутий відправив назад,вони сприяють тому щоб вона краще іхала,бампер взяв ще дешево,зараз за нього кажуть 600 грн..AnGeL писав:Gleyf писав: от бачив ти тоді б про карти б нічо не сказав) я ж карти брав заодно з ходовою і бампером в посилці,тому й купив!
на той час якраз лобове мало одну тріщину яка не так заважала обзору,а кпп в тому ніхто не був застрахований,там або заміна або ремонт але ремонтувати нема що тому заміна!![]()
![]()
шо з того шо приїхало в посильці посприяло тому, шоб машина була на ходу? напевно зараз скажеш шо ходова
аве!Gleyf писав: купувати за налічку жигуль ніколи б не став,є багато інших набагато кращих варіантів ніж жигуль
+10005000T5-R писав: Ти на вірному шляху
але вона всеодно не їде, чогосьGleyf писав: вони сприяють тому щоб вона краще іхала,
є фаворіт на ходу, лише треба підварити 1250 у.еkafe-korchma писав: просто знайомий шукає такий шрот шоб переробити,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей