http://avtoagent.com.ua/nissan_200_sx_39_1323_p0.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1S_V_B писав:Demyan, я б тобі радив подивитись в сторону хонди сивік)))))
Що ти розпинаєшся? Якщо вже мова пішла про ланоси, пріори і т.п., то про шо тут дальше можна говорити? Коли людина говорить, що беушна машина добротної марки - це лотерея, це означає, що вона просто далека в цій справі і точка. З цього випливає, що їй дійсно краще взяти якусь мильничку і насолоджуватись короткочасною надійністю, ніж купити скажем якесь підгуляне БМВ і клясти його за всі земні пороки.axel писав:BMW E34 однозначно, серйозна і комфортабельна машина. Треба їздити на конкретних машинах, а не на всякій фігні.Юра, розумієш якшо всі будуть думати скільки коштує щітка склоочисника то будуть їздити на Тавріях, бо там вона одна і маленька і коштує певне 10 гривень.Fobos писав:Скільки там у БМВ коштує щітка склоочисника? ну так, для зрівняння...
Я тобі не хочу нав"язати свою думку, але коли шукатимеш машину покатайся на всяких, Цівіках, Фордах і т.д. І просто заради цікавості попробуй проїхатися на хорошій Е34 і тобі відразу усе стане ясно, відразу усі питання відпадуть, ти будеш дуже приємно вражений.
Ти мене потішив ЛОЛBAKS писав:Коли людина говорить, що беушна машина добротної марки - це лотерея, це означає, що вона просто далека в цій справі і точка
axel писав:Треба їздити на конкретних машинах, а не на всякій фігні
Вже тут САТ вроді писав проглюки з рейкою. Плюс БМВ - тіпо гонща машина, попередній власник скоріше за всьо рвав її іподєцкі. Ще плюс - переважно коли щось ламається то простіше її продати ніж ремонтувати, от і продають убіті щоб не влітати в ремонт.weber писав:Доречі, про БМВ - чомусь якщо шось беушне брати - Я більше схиляюсь саме до БМВ, надійніші.
Друже, ти їздив на нормальному 34-му кузові. От катнися і тоді ти все зрозумієшweber писав:ІМХО E30, E34 - корита минулого століття
Проблеми з рейками бувають лише в Е36 і в Е39, в Е34 на рейки ніхто не жаліється. Пожалівся і купив Е32pikach00 писав:Вже тут САТ вроді писав проглюки з рейкою.
Приклад, в мене Е30 1987 рік пробіг 300 тисяч, і Гольф 1999рік пробіг 170 тисяч, по динаміці, керованості і по купі всяких чинників Е30 є кращою ніж Гольф 4. Ну там крім розходу палива і шумоізоляції. А ціни запчастини для Е30 дійсно радуютьweber писав:Доречі, про БМВ - чомусь якщо шось беушне брати - Я більше схиляюсь саме до БМВ, надійніші. Але в міру беушні звичайно.
і через місяць продавaxel писав:Пожалівся і купив Е32
Ага, я от якраз думаю де купити муфту компресора кондиціонера..... бо 4200грн в магазині не маю бажання платити.Breaker писав:Я б якийсь фольцваген взяв би... Значно дешевше експлуатувати.
Повір, причина не була в машині. Думаю причина в фінансових питаннях.vovka писав:і через місяць продав
Топістартер, зверни увагу, хороша пропозиція!!!PYY писав:За 8 000$ забирай мою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість