Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут погоджуюсяBOXER писав:старші і ближче до бюджету в 5 кускі
Щось мені він після твоєї теми не вдохновляєhrdrive писав:по вартості запчастин 406 пиж досить доступний і приємно мене здивував в цьому![]()
ну ти просто не читав інших темsergey писав:Щось мені він після твоєї теми не вдохновляє
Він сам переганявДенис писав:В мене колега мае таку Мiкру,i вона в нього зпоживае 4,5-5л солярки на 100км. Але такi версii в нас офiцiйно не продавались i знайти iх дуже важко. Мотор там 1,5D
Читаю, і даже пишуhrdrive писав:ну ти просто не читав інших тем![]()
Класhrdrive писав:а мерс реально бере 5 по трасі і 7 по місті - перевірено 100%. Механіка.
А може ти не на ту педаль тиснеш?hrdrive писав:но розгін до сотні 21 секунду
І скільки він пройшов у вас км?Затрати на ремонт?hrdrive писав:значить то авто для тебе
є така штука я раз їздив .то машина для накурених :) або дуже спокіїних .hrdrive писав:но розгін до сотні 21 секунду
якшо знайти хороший екземпляр, і дивитися за нею, то гнити вона не буде.andriy320e30 писав:короче після 98року вроді негниють .мені ше не попадались ржавіsergey писав: А вона не згниє?
ой то не дай Бог.....не треба нікого слухати і робити імпульсивних поступків...Sluva писав:наслухаєшся,послухаєш і купиш що хтось порадив,сядеш,поїздиш і вийде то ,що у Віталіка з цівкою...
не переживай,Віто теж бувають 2004го і далі ржаві на ніц,по кузову там гуд мастер і фолькси...BOXER писав: Опелі Віваро і Форди Транізти, бо вони вже зараз ржавіють! Кількарічні машини, це ж ппц
а поганяти так як їде моя вектра,зе й і з таким комфортом то е30 теж братан навіть близько не стояла...andriy320e30 писав:якшо чесно вона і близько біля є30 не стояла якшо по ганяти.а по комфорту супер.
Такссс...хто мені радив купити ВАЗ?Vitalik-first писав:не треба нікого слухати і робити імпульсивних поступків...
Шо дуже сильно їде?Vitalik-first писав:а поганяти так як їде моя вектра,
йомайо... счас як бмвісти на тебе налетятьVitalik-first писав:е30 я зжер і висрав,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей