Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мій фокус бере ~5.7 літом, зимою до ~6.7 дизелю. бак на 750-850 літрів в залежності від стилю їзди і сезону. Як тяжчий мерс може брати так само/менше - думаю хіба літом в 6.5 вкладешсяDusi писав:А мерседес якшо дизельний то взагалі 6,5 літрів солярки
ну да... аMc писав:БМВ не розглядається взагалі
який є невдалим і страшенно гниє розглядєтьсяDusi писав:Мерседес Е класу.
не рівняй Хуст і Львів. Там по місту розхід я думаю як в нас в змішаному циклі.Mc писав:Як тяжчий мерс може брати так само/менше - думаю хіба літом в 6.5 вкладешся
якщо знайде живого в продажіaxel писав:124-го собі краще купи.
хз, не був там ніколи - а що - там хайвеї кругом ?vovka писав:не рівняй Хуст і Львів. Там по місту розхід я думаю як в нас в змішаному циклі.
ти заангажований, в нас пацан на стоянці каждий божий день їздить і нічьо, їде класно!Розхід вобще нормальний.Breaker писав:я би брав BMW 5 E39.
Пріору б нізашо не брав.
BOXER писав:як варіант Ланцери
Вони ще років 10 точно будуть їздити дорогами СНГT5-R писав:124-го собі краще купи.
якщо знайде живого в продажі
пробок не буває вобще, маленьке містечко. :)Mc писав:хз, не був там ніколи - а що - там хайвеї кругом ?
Лігонько, спитай в інженерівMc писав:Як тяжчий мерс може брати так само/менше - думаю хіба літом в 6.5 вкладешся![]()
пробок менше.Mc писав:хз, не був там ніколи - а що - там хайвеї кругом ?
Mc писав:бак на 750-850 літрів
vovka писав:пробок не буває вобще
та й в нас не Київ - довше 15-20 хвилин не стояв ще ніразу (тьфу-тьфу і тук-тук по дереву :)) - хіба може як літом робили дороги. хіба може хто через центр більше їздить.. я б більше на фігові дороги розхід списував - відрізок Червоноград-Радехів (~30км) якось їхав 1.5 години - от де соляра практично в вихлопну лилася від такої їздиvovka писав:пробок менше.
очеп'ятавсяCr@zy писав:Dusi, на Хвокуса глянь!
_Ramp_ писав:зара буде продаватис
_Ramp_ писав:цінити будем
от блін мене все перли такі пости - хрін знати як їх поняти..._Ramp_ писав:якшо цікавить пиши в приват
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість