Шо шо, проіпавСАХАР писав: А там про что написано?

Знайомий має-електроніка іпе мозг.Каже шо ну [цензура] ті французиostin777powers писав: а шо сітроен ц4?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шо шо, проіпавСАХАР писав: А там про что написано?
Знайомий має-електроніка іпе мозг.Каже шо ну [цензура] ті французиostin777powers писав: а шо сітроен ц4?
Не треба ля-ляandreyclk писав: Знайомий має-електроніка іпе мозг.Каже шо ну [цензура] ті французи
gukovsem писав: Не треба ля-ля я власник
Ну то як власники ланоса кажуть шо їздять по 500тис інічо не ламається )))gukovsem писав: багатьох років було чотири С4 від 2005 до 2007 років випуску
* пардон не в сім'ї, а родині. Не у мене особисто 4-и разиandreyclk писав: andreyclk, Слух а нашо продавати класну машину і купляти знов таку саму і так 4 рази
Я 3-ї власник, тому описав що особисто робилось та мінялось. 30к.. так набігав небагатоCr@zy писав: gukovsem, за 5 років наїздив 30к? Чи до 100К в машині взагалі нічого не робив?
то не пробіг шоб судити про поломкиgukovsem писав: 30к.. так набігав небагато
30к.. на новій машині, і 30к на авто з пробігом поза 100к і 2006 року випуску, різницю має. Тому мої враження наразі позитивні, наступне авто також планую брати француза. І забіжу наперед, С4 продається тільки через те, що просто треба більше авто.andreyclk писав: НАкатаєш 100к тоді цікаво буде почути твої враження
Людина проїхала 150тис і має проблеми, ти проїхав 30тис і кажеш нема проблем.Різниця є?gukovsem писав: різницю має
та ладно Юра , люба тачка буде ломатись....Fobos писав: але мазда то є форд, почне ломатись.
Ну тойота (не влазить в бюджет), мені подобаються ауріс, і така як в сливи.....там апетити інші зовсівFobos писав: я би шукав все таки тойоту
ostin777powers писав: gukovsem, ти на кривчицях стояв в суботу?
Я тебе писал-это брать только по заниженной цене и свежее тогда будет толк.ostin777powers писав: Ну с4, але десь в глибині душі розумію, що це не ліквідна тачка і продати її буде тяжкувато...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей