з Гамерики вигідно гнати тільки биткиandreyclk писав:deler1um, Приженеш розкажеш скільки став ато мені стільки нарахували я шо офігів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
з Гамерики вигідно гнати тільки биткиandreyclk писав:deler1um, Приженеш розкажеш скільки став ато мені стільки нарахували я шо офігів
А несильно то як?andriy320e30 писав: В форді мотор крутий кузов одноразове г_но.
Гольф крутий по всьому і не впаде сильно в ціні ніколи
Не ти не так написав ,ТІльки БМВ ,Ваг то для ніщібродівKritik писав: якшо це не БМВ і не ВАГ
Гімно це ДСГ і Ваг якраз .Kritik писав:це ти зряdeler1um писав:Цього не дуже знав, готуюсь до хонди як до "надійної машини" , тому про запчастини не хочу в першу чергу шукати інфо )andreyclk писав:Значить ти вже в курсі що ходовка там не така як в європейця і запчастини прийдеться чекати ?deler1um писав: то певно гнати буду з США,
в першу чергу треба думати про
1. майстрів і чи зручно їм ремонтувати машину
2. оцинковку
3. чи проїде та машина 20 років
4. якшо це не БМВ і не ВАГ - то шо б ти не купив - гімно
В мене ланос стоїть на подвірї. Він зовсім невбиваємийdeler1um писав: Гімно це ДСГ і Ваг якраз .
Моя Альмера 100000 пробіг, 11 років машині, міняв тільки шарову, такшо таки з досвіду повірю більше в Японців.
Кваліфікація такого майстра викликає сумніви....andriy320e30 писав:Правельно бо сервіси будуть посилатиandreyclk писав: не рено ато потім замахаєшся по сервісах їздития сам був свідком як майстер матюкався на те рено що ми приїхали
T5-R писав: Kritik, я веду мову про свіжак.
Іздив на рестайловому мк7. Значно приємніший і якісніший від форда 16 року
Sviatoslav писав:T5-R писав: Kritik, я веду мову про свіжак.
Іздив на рестайловому мк7. Значно приємніший і якісніший від форда 16 року
T5-R, меган 4 авто 2017 року в Україні і гольф 7 йому програв, на тому про свіжак все ясно
зараз скажуть, шо ти триндиш і бути такого не можеandriy320e30 писав: Та 3ка і пасат б4 ржавіє. Починаючи з 4ки і пасатів б5 ні. Ауді починаючи з 100 сігари теж ні. Хоча якшо пошукати трупа то все можливо)
Недавно малював 4ку ні каплі ржавчинки. Просто ідеальний кузов.
cat-yellow писав: по темі: ну його нафіг, шо новий ваг, шо новий форд, шо нове рено... всьо дороге і одноразове
Якщо одна така то неозначає шо всіandriy320e30 писав: Недавно малював 4ку ні каплі ржавчинки
Бо вдарили перед.більше нічо не було мальоване.andreyclk писав:Якщо одна така то неозначає шо всіandriy320e30 писав: Недавно малював 4ку ні каплі ржавчинки
п.С. а малював то для чого?
Якщо хтось не повірить, то можу літом показати свій Б5andriy320e30 писав:Бо вдарили перед.більше нічо не було мальоване.andreyclk писав:Якщо одна така то неозначає шо всіandriy320e30 писав: Недавно малював 4ку ні каплі ржавчинки
п.С. а малював то для чого?
І то не одна така. Багато приїжджало 4к і б5 пасатів - нема ржавчини.
[цензура] показник.deler1um писав: Моя Альмера 100000 пробіг, 11 років машині, міняв тільки шарову, такшо таки з досвіду повірю більше в Японців.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей