тільки хз нашо він мені

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
коли за рульом абізьяна, то повний привід дійсно помагає в любих випадкахThorn писав: Повний привід рулить практично в любому випадку,то навіть нема про що говорити
Не в любих і то видно по написанному тут.Але спрощує їзду в рази.Dexter писав: коли за рульом абізьяна, то повний привід дійсно помагає в любих випадках
У Гранд Вітари єдиної і усіх компактних сувів є постійний повний привід із блокування диференціалів і понижувальною передачею. При цьому на трасі і у місті вона себе поводить нічим не гірше тої ж Хонди CRV (Інфокар тестив їх в парі).Myself писав: Ті 4вд, які доступні для основної кількості масових кросоверів (непреміальних кредититошнотів, як в мене), - то не повний привід, а муляж Холдекс
В тому ж тесті Інфокару різниця у витратах бензину склала 1 літру: це все ж постійний повний.Myself писав: ніби двіжок їсть в три горла
В товарища предидуща на механиці але ще мост ручкою підключаєтся каже що в 10 влазить на одному мості.Але в нього ще рамна.RULES писав: на ручці в свої 13л цілком вписується.
В мене на 50/50 місто/траса і досить швидкій їзді як у місті так і на трасі(120-140) середній 12,5. Знайомий на такій самій машині, як моя, і при такому ж розкладі місто/траса має розхід 10,5. А ще інший має 2.0, механіка, їздить спокійно, каже, що у 8,5 в спокійно вписуєтьсяRULES писав: скільки там вона їсть? на ручці в свої 13л цілком вписується.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей