Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Jarevych писав: Тут думаю фактор того, для кого ті машини призначені більшу роль відіграє.
Speedo, ну та, на Лінеа дуже скучно їздити, регулярно на сервіс не треба, на шрот за запчастинами не треба, масло доливати не треба....скукотіща, вот інша справа 20річна А6Speedo писав: "лінею", бо ця машина мені не буде приносити того задоволення, який би приносила, хай навіть, значно старіша А6
а пару сторінок назад кидати убіті ауді (яким далеко до надійності мерса)є бажання?JIXER писав: "бо то є мерс" в мене нема абсолютно ніякого бажання і ше й з пробігами по пів ляма
зараз тобі andriy320e30 напише шо то всьо фігня, просто треба знайти 20-річний мерс з пробігом 100к без підкрасів і з одним власникомBohdan писав: Рівень комфорту кардинально не відрізняється. Шумка за 20 років нівелюється вбитою ходовкою і салоном.
(цензура) ,дальше нема про шо говоритиBohdan писав: Рівень комфорту кардинально не відрізняється.
останній раз пишу,рівень комфорту і ресурсу на пару голів вищий за рахунок унікальної підвіски ,товщини металу і шумки но в пів сантиметра смоли і тд. ну іпро мерсовські мотори і так ясно шо самі надійніші і ресурсніші були до 2000х .Dexter писав: які опції має мерс w202 1993 року, яких нема в сучасній Лінеї
сусід кум брат сватJIXER писав: а для порівняння сусід має Е39 1999р.в.-нема порогів)))співробітник має очкаріка 2000р.в.-вже половини дверей майже нема)))такшо шановні робіть висновки
тут ти правийJIXER писав: рахую що найголовніше в машині то кузов
Dexter писав: регулярно на сервіс не треба, на шрот за запчастинами не треба, масло доливати не треба....скукотіща, вот інша справа 20річна А6
Bohdan писав: Рівень комфорту кардинально не відрізняється. Шумка за 20 років нівелюється вбитою ходовкою і салоном. А по опціях, чого нема в Лачетті, що є в мерсі 90-х? АБС? вікна на кнопочках? Магнітола?)
Taras LL писав: як на мене, то тема перетворилась на срач і міряння піськами власників 20-ти річних і 5-ти річних машин...
andriy320e30 писав: я 15 років займаюся ремонтом машин , в більшості кузовом
Лачикт бувать укр збірки і укр збірки))) але різниця в тому що до 2008 року здається в нас тільки колеса прикручували, після почали вже агрегатну збірку, тому були нюанси. Оцинковані всі. 1,8 їде класно, але жере ще більше. Перші моделі мали євро 3, були економічніші, потім євро 4 почали жерт дофіга. Мотори фактчно опелівські, прості і надійні.JIXER писав:Ладно менше з тим!ще цікавить одне питання,є знайомий який хоче взяти лачетті,так от які в них зборки бувають і як їх розрізнити?чи вони бувають тільки корейські і чи всі вони оцинковані?і який мотор краще 1.6 чи 1.8(розхід немає значення) і якого виробництва ті мотори???хто що знає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей