Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Що взяти в районі 5 - 8 тис.?
- Oleshka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Послухай, друже, не бери БМВ!!!! Щоб взяти БМВ і їздити на ньому нормально, тре за нього викласти пристойні гроші. Я сам мав Е36 2.0 R6 93 року, нема питань, вона летить, але на таких машинах здебільшого їздять всякі жужики, які тупо вбивають. При тому, що я нагло не літав, всерівно постійно тре було вкладувати, то одне то інше, то кузов лізе, то ходова....Я думаю, Е34 то саме. Якшо маєш 5-6 тисяч, купи 626 мазду в хетчбеку 94-95 року, вона і практичніша за рахунок багажніка і вмісткості. А якшо маєш 8 тисяч - в мене товариш взяв Авео 2007 року седан - з переоформленням йому 8 стала вона. Повір, купиш стару машину, через рік-два лак полізе, шпакльовки постріляють, бо воно є старе. Звичайно шо на БМВ чи іншій іномарці їхати, а шо на Авео, є різниця, але залежно для чого ти купуєш авто і як інтенсивно будеш їздити на ньому...
Речення до Axel: Я був, є і буду прихильником БМВ, но согласися, щбо купити Е36 за 8 тис. хоча б 95 року з кондюком і електропакетом в такому стані, щоб не тре було вкласти хоча б 700 у.е., дуже важко.....
Речення до Axel: Я був, є і буду прихильником БМВ, но согласися, щбо купити Е36 за 8 тис. хоча б 95 року з кондюком і електропакетом в такому стані, щоб не тре було вкласти хоча б 700 у.е., дуже важко.....
Відеонагляд, перевезення.
- axel
Re: Що взяти в районі 5 - 8 тис.?
тут я спорити не буду, які гроші така машина.Oleshka писав: Я сам мав Е36 2.0 R6 93 року, нема питань, вона летить, але на таких машинах здебільшого їздять всякі жужики, які тупо вбивають. При тому, що я нагло не літав, всерівно постійно тре було вкладувати, то одне то інше, то кузов лізе, то ходова....

хто шукає, той завжди знаходить.Oleshka писав: но согласися, щбо купити Е36 за 8 тис. хоча б 95 року з кондюком і електропакетом в такому стані, щоб не тре було вкласти хоча б 700 у.е., дуже важко.....
bmw-club.lviv.ua
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
1) Ford Focus 97-00
2) Octavia Tour 99-02
3) Lacetti
а взагалі, залежить для чого буде використовуватися авто
2) Octavia Tour 99-02
3) Lacetti
а взагалі, залежить для чого буде використовуватися авто

- Oleshka
Октавію тур не візьмеш, хіба ту стару Амбієт з некрасивим салоном. Ну і Октавій багато було службових і на різних фірмах, тож треба бути дуже уважним при купівлі даного варіанту. Лачеті теж в тоброму стані більше буде коштувати....
- Oleshka
От так як ти собі зробив, чи Петро, повністю все перебрали в машині то можна їздити, вона буде служити і служити...але це все додаткові вкладення...axel писав: хто шукає, той завжди знаходить.
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
а є октавії (крім останньої) з красивим салоном?Oleshka писав: з некрасивим салоном

Sad, but true.
- 4HOts
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
Собі до 8 тис. буду шукати Фабію! Так що мій голос за інше 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
от же ж ти шкодо-ненависник і пуцько!BOXER писав:а є октавії (крім останньої) з красивим салоном?Oleshka писав: з некрасивим салоном
в Туріка нормальний салон, в А5 нормальний!

а якщо починати згадувати Octavia Laurin & Klement, то опелю, на якому катаєшся соромно буде з гаража викатуватись
- 4HOts
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 7 рази
Шик!cat-yellow писав:от же ж ти шкодо-ненависник і пуцько!BOXER писав:а є октавії (крім останньої) з красивим салоном?Oleshka писав: з некрасивим салоном
в Туріка нормальний салон, в А5 нормальний!
а якщо починати згадувати Octavia Laurin & Klement, то опелю, на якому катаєшся соромно буде з гаража викатуватись

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
пля, ну ти даєш... 99 рік, дорестайл, ще й галяковий!Oleshka писав:Но явно не ця
не ця, не ця :)
але таких як "ця" ще треба шукати :)
- Oleshka
так якраз в такій ціні до 8 штук от такі і є, і то ше й вищі ціни на них...
- axel
Хоч темі вже 3 роки і автор машину мабуть давно купив, то можна пофлудити.Oleshka писав: Послухай, друже, не бери БМВ!!!! Щоб взяти БМВ і їздити на ньому нормально, тре за нього викласти пристойні гроші. Я сам мав Е36 2.0 R6 93 року, нема питань, вона летить, але на таких машинах здебільшого їздять всякі жужики, які тупо вбивають. При тому, що я нагло не літав, всерівно постійно тре було вкладувати, то одне то інше, то кузов лізе, то ходова....
Oleshka Давай подискутуємо.
Вчора товаришу взяли 320і Е36 1998 року на ручці, дали 8300 баксів. пробіг 182т. км. пробивали в диллера всі ТО занесені в базі, все чисто.
По комплектації, 4 склопідіймача, мінімальний борт комп, штатний парк тронік, ASC+traction, 2 зонний клімат контроль. M52B20 працює так що його ледь чути, і взагалі машина дуже тихенька. На кузові ні грама ржавчинки, все в оригіналі. Навіть касетник рідний

По недоліках: кілька м'ятинок на передньому крилі (санчата в гаражі впали на крило), і під заміну лівий опорний підшипник.
Oleshka писав: Послухай, друже, не бери БМВ!!!!
От скажи мені чому ми мали не брати не брати дану БМВ? Що ми зробили не так?
bmw-club.lviv.ua
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
то не так - твій таваріщ пайме чуток пагадя після покупки...axel писав: т скажи мені чому ми мали не брати не брати дану БМВ? Що ми зробили не так?

ну звичайно, якщо на ній їздити буде, а не коли в гараші машина стоятиме

- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
непоняв пріколуFelix писав: то не так - твій таваріщ пайме чуток пагадя після покупки...![]()

шроти завалені.короче її напевно дешевше утримувати ніж є30
TURBO -POWER
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
не напевно а точно, бо до тридцятки кузов, салон і т.д. б.в. доброго в продажі немає, а якщо трапляється то беруть швидко і за велике лаве.andriy320e30 писав: дешевше утримувати ніж є30
Зараз ціна на редуктор з блоком та популярними передаточними числами піднялась в 1.5 рази

А попробуй візьми б.в. оптику в ідеалі...а якщо дорестайл, то це смерть власникуїї немає хіба нове, але не кожен може собі дозволити купити нові фонарі чи крила в оригіналі до е-30. З-36ою все набагато простіше, бери все шо хочеш, хоть дупю жуй.
Impossible is Nothing
- Oleshka
Це просто ну дуже велика рідкість взяти таку машину останнього року за 8 тисяч та ще і з таким пробігом. Якщо б мав можливість кинь пару фоток :)axel писав: От скажи мені чому ми мали не брати не брати дану БМВ? Що ми зробили не так?
Скільки я вже передивився тих 36 96-97 року, одні ушарпки з клімою і склопідйомниками. По машині дійсно все просто, ходова досить міцна, АЛЕ: КУЗОВ!!!! На 60 відсотках таких машин більше шпакльовки ніж фарби, та і в більшості машин такого віку. Але говорю, що рідко хто дійсно шанує 36ту, бо це вже і БМВ і недорого коштує.
І ще одне - новішу машину легше продати потім ніж стару, це також слід врахувати (не стосується китайців). Приклад - Володя з БМВ клубу на червоному Е34 турінгу - незнаю чи продав вже машину чи ні, але у Львові я її ще бачу. Вроді все по машині добре, сильна, доглянута - чому ніхто не купляє??
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
тому шо турінг .седан в бмв клубі забрали вроді за 9.5кOleshka писав: чому ніхто не купляє??
http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?t=10725
TURBO -POWER
- axel
Oleshka писав: чому ніхто не купляє??
Я живого 36 турінга теж продавав більше ніж пів року, і покупець знайшовся. І довольний як слон. Турінга важко продати.andriy320e30 писав: тому шо турінг
bmw-club.lviv.ua
-
- Контактна інформація:
Ого, не думав, що моя тема вспливе...мда час швидко летить. Ситуація в ті часи була наступна - шукав довго, особливу увагу звертав на 124-ті мерси, але хорошого нічого не було. Після тих всіх пошуків - вирішив брати нову 2114, домовився з знайомим який мав підїхати і відвезти - і тут він підїжає і каже, що його знайомий продає 124 - і він знає ту машину і власника - відразу поїхали до власника і дали завдаток, на другий день власник пригнав мені машину під хату оформлену вже на мене. 2 роки проблем не мав. Потім купив нового Соулика - зараз активно його і юзаю.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей