Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1САХАР писав: Не знаю-пересісти з машини на якій їздиш на якій може будеш а може небудеш спокійно їздити трохі странно на мій погляд.Обдумуй все добре ще перед тим.То розвиття якось странно виглядає і може боком вилізти.
Різниця є. І досить суттєва, особливо проіхавшись на тому і на тому. Плюс в мене пассат дорестайл.cat-yellow писав: Б5 на Ауді ІМХО майже нема смисла
Майже те саме....
Різниця є. І досить суттєва, особливо проіхавшись на тому і на тому. Плюс в мене пассат дорестайл.cat-yellow писав: Б5 на Ауді ІМХО майже нема смисла
Майже те саме....
Душа до в ауді, розум до лагуни. Плюшок цікавих більше, вроді новіша. Отакі муки вибору)HacK писав: Refrugurator, бачу лежить більше до ауді бери тоді ауді, що більше подобається то і бери
Ми тут не бляхи і схеми обговорюєм. Сенс взяти новіше авто в ті самі гроші.САХАР писав: Не знаю-пересісти з машини на якій їздиш на якій може будеш а може небудеш спокійно їздити трохі странно на мій погляд.Обдумуй все добре ще перед тим.То розвиття якось странно виглядає і може боком вилізти.
Атлічная шутка. Так срака пече за ті польські?volodimir1975 писав: Раз бляхи, то треба брати ту, за яку, вразі чого, на шроті більше дадуть
Я розумію. Але тут не обговорюється бляхи, схеми і тд. Тут суто про авто, решту я собі вже вирішив)САХАР писав: Refrugurator, менi здаэтся ти просто молодий ще.Я пережив тимчасовi облiкi та багато подiбного.Тепер рахую лiпше погано iхати чим добре йти.Поганого тобi нiхто не хоче.
І салон мене не радує. За резину вкурсі, як не як джипік. А в чому ще він дорожчий? Як там двіжки 2.5 тді?САХАР писав: Refrugurator, Расход плюс ціна обслуговування буде більше раза в 2 від Лагуни до прикладу.Навіть резина там дорожча набагато від звичайної.
за 5к майже нереально, навіть в Польщі.Dmytro_Korol писав: Їздив Лагуною 1.5 року. Прекрасна машина. Але дуже раджу шукати багату версію і від 2011 року. Треба щоб була панорама, алькантаровий електросалон і BOSE музика. І рідний нескручений пробіг. І буде тільки радувати!
ващє нереально, десь від 7к ЄВРОmathst писав: за 5к майже нереально, навіть в Польщі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей