при нагрузці шо то шо інше це повний треш (астра зрозуміло також). треба нагрузки - бери фієсту ст 2.0Rosko писав: шо при нагрузці того 1,6 малувато буде а 1,4 дохне взагалі

але в автор хоче економії в першу чергу.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
при нагрузці шо то шо інше це повний треш (астра зрозуміло також). треба нагрузки - бери фієсту ст 2.0Rosko писав: шо при нагрузці того 1,6 малувато буде а 1,4 дохне взагалі
Та кого ти слухвєш, то ж клоун....BODYA писав:Felix писав: 1. в фієсту всього більше залазить в багажнік, на задньому дівані вільно сідає двоє дітей в автокріслах + дорослий, а коли водій відсуває переднє крісло до упора назад - то ззаду нього спокійно сідає двометровий кабан - і всьо то тому, шо фієсти всі йшли в тих роках з кузовами Лонг (того нігде не писали, але воно так з заводу йшло);
Це + для мене в сторону фієсти ,бо в мене ріст 192 см.
З таким зростом треба матіз брати, зуб даюBODYA писав:Felix писав: 1. в фієсту всього більше залазить в багажнік, на задньому дівані вільно сідає двоє дітей в автокріслах + дорослий, а коли водій відсуває переднє крісло до упора назад - то ззаду нього спокійно сідає двометровий кабан - і всьо то тому, шо фієсти всі йшли в тих роках з кузовами Лонг (того нігде не писали, але воно так з заводу йшло);
Це + для мене в сторону фієсти ,бо в мене ріст 192 см.
BOXER писав: як колишній власник жопеля Айстри і теперішній фієсти, буду мати я хвилинку часу та й відпишу вам))
Fobos писав: Треба брати якийсь французький автомобіль для єпископів
ага, забув за розхід. він на обох 1.4 буде коливатись напевно в межах 10%, це фігня. я по місту на форді маю біля 8.5-9 л. але в мене все короткі поїздки, багато центральної частини міста, часто всякі вантажі вожу) ну але на 20 л. стабільно 230-240 км. наїжджаю. по трасі фігня, якось в довгій поїздці Україна-Польща-Чехія і назад з середньою загрузкою машини вийшло шось 6.5 л./100 км.BODYA писав: а якщо серйозно то розхід і місце в салоні на першому місці
84 тик і 5 років машині, зараз 113 і восени 8 роківshpila писав: Фієсту з пробігом 40+
120 тик і 7 років, продавав з 150 і 9-річнуshpila писав: Астру ти брав з пробігом 120+
Та стукаєCAT писав:pikach00, а в твому пєстіку з роботом не стукає все на бруківці?)))
Ще й з завідомо масложорним мотором.shpila писав: Астру ти брав з пробігом 120+
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей