Нехай кум іде на тест драйв обох. Але, думаю, вибір буде очевиднийManiak716 писав: Порадьте чи відмовте від чогось

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Нехай кум іде на тест драйв обох. Але, думаю, вибір буде очевиднийManiak716 писав: Порадьте чи відмовте від чогось
неканає - чувак ще хату робити зібравсяbodik01 писав: корса майже в 2 рази дорожче
Корса ця від пів ляма грн, це не звичайна корса, а OPC.
Не погоджусь, Гранде Пунто, Корса, Кліо нічим не гірші, а як на мене то навіть цікавіші.BOXER писав: в класі В імхо цікавіших нема за ФоФі
pikach00 писав: bodik01, покажи де в 2 рази дорожче?
відчинив те, що ти пропонував. Там ціна опц.pikach00 писав: Я би Корсу брав
http://galychyna-avto.ukravto.ua/catalo ... and_prices
Наразі одна заряжена на данний момент проїхала 50тищ(в тому числі драг, чайка), політ нормRomko писав:myzikk, довго воно поїздить на 140ка конях?
на користь японцяBOXER писав:Maniak716 писав: ну і взагалі то вибір німець/америкос - кореєць з самого початку зі зрозумілим фіналом![]()
пунто цікаве, забув за нього, погоджусь. шукав собі, але не найшов)) ну але лишається відкрите питання - італьяшка з його нюансами. а кліо то шо таке? француз? ааа... корса хіба. але то ж опельJarevych писав: Не погоджусь, Гранде Пунто, Корса, Кліо нічим не гірші
BOXER писав: італьяшка з його нюансами. а кліо то шо таке? француз? ааа... корса хіба. але то ж опель
ostin777powers писав: 1)Кондюк практично не холодить
2) по ямах і горбах ідеш як на фірі
3) мізерна витрата палива 6-7літрів
4)вибиває задню передачу, кажуть шо так має бути бо там чогось нема
5) зимою ДУЖЕ швидко розморожуються лобовуха близько 20хв, то му що машина на місці практично не прогрівається
6) шумоізоляція на висоті, чуєш кожен камінець який попадай з під коліс...а як заїжаєш в калабаню то таке враження шо по ногах тече
7)в холодну пору року гуду вижимний...чи шось інше..бо звук зявляється тільки коли педаль щеплення натискаєш
безонасос гуде як в камаза
9)багажник практично відсутній(якщо він тобі потрібний звичайно)
1) на сервіс звертатися не пробував?ostin777powers писав:бери фієсту![]()
З плюсів- 1 літровиї![]()
1)Кондюк практично не холодить
2) по ямах і горбах ідеш як на фірі
3) мізерна витрата палива 6-7літрів
4)вибиває задню передачу, кажуть шо так має бути бо там чогось нема![]()
5) зимою ДУЖЕ швидко розморожуються лобовуха близько 20хв, то му що машина на місці практично не прогрівається
6) шумоізоляція на висоті, чуєш кожен камінець який попадай з під коліс...а як заїжаєш в калабаню то таке враження шо по ногах тече
7)в холодну пору року гуду вижимний...чи шось інше..бо звук зявляється тільки коли педаль щеплення натискаєш
безонасос гуде як в камаза
9)багажник практично відсутній(якщо він тобі потрібний звичайно)
кинув гамна в вентилятор![]()
Більше щось згадати не можу нічого, поки що
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей