пиши ще......Sonar писав: брав би тільки Фабію, по причині: комфорту, недорого обслуговування, хорошої якості матеріалів, довговічності.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
пиши ще......Sonar писав: брав би тільки Фабію, по причині: комфорту, недорого обслуговування, хорошої якості матеріалів, довговічності.
Комфорт на рівні тавріїSonar писав: брав би тільки Фабію, по причині: комфорту,
))Sonar писав:серед вище наведених брав би тільки Фабію, по причині: комфорту, недорого обслуговування, хорошої якості матеріалів, довговічності.
Акцент взагалі б не радив, авто явно застаріле і своїх грошей не вартує!
трошки вилазить за бюджет + поїздка в Івано-Франківськ.Opelevod писав:myzikk, http://www.opel-club.com.ua/forum/index ... pic=211003
тази не цікавлять.mister_X писав:бери калину з кулька
Можливо завтра вирушимо в Франківськ дивитись))Opelevod писав:myzikk, там ше присутній торг! 22 тис. км пробіг
Не перекручуй. В мене було написано: "Як на мене, Ланос, Шкода і Хюндай - це малі і низькі автомобілі". Недавно був також у такому ж пошуку. Шукав довго, переглянув багато. Дивився і Фабії - для мене вони були малуваті. Може це тому, що я немаленький. Але, може суб'єктивно, але фабія це більше жіноче авто...Vusiko писав: Igor2011 написав:
Як на мене, Шкода - це малі і низькі автомобілі,
ета правалТи хоть раз в ній сидів
Daewoo(заз) Lanos 2008р=> , 1.5л, до 50 тис пробіг.
Chevrolet Aveo хэтчбек(заз віда) 2008р=> , до 100 тис пробіг.
Skoda Fabia 2007р=>, до 100 тис пробіг.
Hyundai Accent 2007р=>, до 100 тис пробіг.
Ford Fusion 2007р=>, до 100 тис пробіг.
Не претендую на істину в останній інстанції, але з чим зустрічався при пошуку авто -Fobos писав: Igor2011 написав:
Шкода і Хюндай - це малі і низькі автомобілі
Це відколи?
Igor2011 написав:
Форд - дорогий в обслуговуванні
Це відколи?
Igor2011 написав:
Авео - метал кузова як газета.
Це відколи?
Igor2011 писав: - Accent для мене низька машина. Принаймі в Раковці на гору нею не виїдеш;
Та ні - по тій розбитій дорозі нагору до дач :)soviet писав: Це ти мабуть хтів поміж дерев на гору, або у лісі їхати
воно то так, але по суті яка різниця який метал, якщо- по Авео стосовно кузова як газети це думка не одного маляра...
то щось нове для мене - що в лачетті високий кліренс, хіба проставкиIgor2011 писав: Більшість зупиняється внизу, бо кліренс не дозволяє. А я на лачетті легко
Погоджуюсь, що не скоро ржавіє, бо покрито якоюсь хорошою грунтовкою. Зрозуміло, що ходити по капоту ніхто не буде, але град у нас не таке вже й рідкісне останнім часом явище. Так от був свідком, коли під час граду на авео знайомого було нароблено відчутних вмятин, а решту машин відбулись переляком господарів.Vexler писав: воно то так, але по суті яка різниця який метал, якщо
1) авто не ржавіє
2) ходити по капоті, даху й так ніхто не збирається
3) тест на ДТП при 60км\год Авео 2 пройшло успішно
проставок немає. Зрозуміло, що не такий як хотілось би, але щоб на ту гору вибратись вистачає. Ще за рахунок шин буду піднімати.Olko_ua писав: то щось нове для мене - що в лачетті високий кліренс, хіба проставки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість