Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Skoda Octavia A5 combi 2.0D Automat
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow, з бусами інша історія, на скільки я знаю, в нас на нові взагалі ціни космос, ти зробив правильний вибір як на мене. А з Felix, в даному випадку погоджуюсь, я б таку суму мабуть за кота в мішку не дав, після того як стикнувся з кількома випадками махінацій - особливо до дизелів з-за кордону і не тільки в мене завжди є якась недовіра на рахунок пробігу...
A goal without a plan is just a wish
-
- Ім'я:Юра
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Skoda Octavia A5 combi 2.0D Automat
Розставлю пару крапок над "і" - цікавлять якісні характеристики даної моделі бобіка і усіх її прибамбасів, а не конкретного екземпляра по ссилочці на авторіа :)
cat-yellow, Felix, andrew, є сервісна книжка і оригінальний пробіг - 192тис. км. - ціна відрізняється від авторіа - просто цікаво чи варто взагалі таким бавитись. От як варіант розглянути ВВ Б6 з 170к.с. двигунцем - треба полазити пошукати. А дана машина, як і ще одна пригнана другом, який сам незнає нафіга він то зробив і що тепер з цим робити, на сервісі казали що чудовий стан, але треба буде ще до andrew загнати, якщо що :)
Olko_ua, нормально усе - залишається в сімї))
cat-yellow, Felix, andrew, є сервісна книжка і оригінальний пробіг - 192тис. км. - ціна відрізняється від авторіа - просто цікаво чи варто взагалі таким бавитись. От як варіант розглянути ВВ Б6 з 170к.с. двигунцем - треба полазити пошукати. А дана машина, як і ще одна пригнана другом, який сам незнає нафіга він то зробив і що тепер з цим робити, на сервісі казали що чудовий стан, але треба буде ще до andrew загнати, якщо що :)
Olko_ua, нормально усе - залишається в сімї))
- *Lesyk*
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Олександр
- Контактна інформація:
Lui, дивись добре на стан двигуна, чув трохи негативу про них...
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
Lui, ну ок, зрозуміло
технічні характеристики - ти сам можеш прочитати
А про якісні - то тут все субєктивно. На мою думку, абстрагуючись від конкретного технічного стану конкретного екземпляру, то ця модель в цій комплектації - супер авто в свому класі і я не маю більше чогось додати.
Я зараз маю щастя кататися на такій новій тільки 1.9 дизель (він також вже новий дизель зі всіма наворотами) і в меншій комплектації. В мене претензій нема.
Тільки треба розуміти, що цей 2.0 - новий дизельний двигун і лити йому треба солярку не по 10 гривень
Отож, якщо продає твій знайомий, дає тобі підходящу для тебе ціну, і ти знаєш як він брав машину, + перевірка покаже нормальний стан всіх вузлів, то я б тоді її на твому місці брав.
технічні характеристики - ти сам можеш прочитати
А про якісні - то тут все субєктивно. На мою думку, абстрагуючись від конкретного технічного стану конкретного екземпляру, то ця модель в цій комплектації - супер авто в свому класі і я не маю більше чогось додати.
Я зараз маю щастя кататися на такій новій тільки 1.9 дизель (він також вже новий дизель зі всіма наворотами) і в меншій комплектації. В мене претензій нема.
Тільки треба розуміти, що цей 2.0 - новий дизельний двигун і лити йому треба солярку не по 10 гривень

Отож, якщо продає твій знайомий, дає тобі підходящу для тебе ціну, і ти знаєш як він брав машину, + перевірка покаже нормальний стан всіх вузлів, то я б тоді її на твому місці брав.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Felix, після твоїх слів навіть нема чого ще додати, все так, як написано
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
але серьозно підійди до діагностики дизеля і автомата
VAG вже не той
-
- Контактна інформація:
Felix, cat-yellow, RULES, 

-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
Я б більше додав, коли вибиралася машина, на якій я зараз катаюся, то я сам полазив по салонах різних автовиробників...
Я не знаю, як хто інший, але для мене крім всього іншого, чи не найважливіше значення мають відчуття, коли просто сідаєш за руль... тоді сам розумієш, добре тобі психологічно, чи ні... так ось, в цьому класі (якщо не рахувати пруміум сегмент типу мерса С-класу і тому подібних), то в А5 в мене все з тим склалося. При чому, як всі кажуть, машина невзрачна і скучна.. І то при тому, що до того я доволі скептично відносився до Шкод...
До речі, підозрюю, що на тій машині з-за бугра, шо автор дивиться, кліренс може бути нижчий, аніж в тих, що продаються в Україні... бо за бугром пакєта плахі дароги не знають
а кліренс октавії для мого сприйняття машини в Україні - це якраз той маст хев, який забирає трохи негативу від їзди по наших дорогах
Я не знаю, як хто інший, але для мене крім всього іншого, чи не найважливіше значення мають відчуття, коли просто сідаєш за руль... тоді сам розумієш, добре тобі психологічно, чи ні... так ось, в цьому класі (якщо не рахувати пруміум сегмент типу мерса С-класу і тому подібних), то в А5 в мене все з тим склалося. При чому, як всі кажуть, машина невзрачна і скучна.. І то при тому, що до того я доволі скептично відносився до Шкод...
До речі, підозрюю, що на тій машині з-за бугра, шо автор дивиться, кліренс може бути нижчий, аніж в тих, що продаються в Україні... бо за бугром пакєта плахі дароги не знають

-
- Контактна інформація:
Felix, лінійку в руки і під машину)))
а як пробити по VIN що в тій машині стоїть?
а як пробити по VIN що в тій машині стоїть?
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
брєд, тянути мона але не скоро. тобто повільно,cat-yellow писав: бо якщо в морози не заведеться - тягнути на галстуку теж не можна,
впринципі якшо врахувати що вона їздила не по нашій дорозі і заправлялась не нашою солярою, то можна задуматись про вибір все таки її, до того ж я б ще торганув трохи (ни випадок "кота в мішку"), 22-23 їй цінник.Felix писав: для мене 200 тисяч кілометрів надто велика психологічно цифра,
а комплектуха мего,

Quattro
- Thug
а який сенс тягнути? Ти її так не заведешZiro-cool писав: брєд, тянути мона але не скоро. тобто повільно,

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
Lui, ВАГ бери тільки 1.9 ТДІ , з 2.0 ТДІ проблемно а що нескажу тут тіко в ПП

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- BAKS
Да ладно тобі...Felix писав: І то при тому, що до того я доволі скептично відносився до Шкод...

- mastergid
- Ім'я:Володимир
- Номер:MASTERGID
- Дякував (ла): 5 рази
Я дивився на Октаху нульц на Шкоді з тим пакетом "Херові дороги"Felix писав: До речі, підозрюю, що на тій машині з-за бугра, шо автор дивиться, кліренс може бути нижчий, аніж в тих, що продаються в Україні... бо за бугром пакєта плахі дароги не знають а кліренс октавії для мого сприйняття машини в Україні - це якраз той маст хев, який забирає трохи негативу від їзди по наших дорогах

О97 І55 3О 56 chip-tuning DPF FAP EGR ADBLUE, Renault CanClip, Renault Pro+
- Ziro-cool
- Контактна інформація:
(а певне най стоїть до весни, там сама заведетьсяThug писав:а який сенс тягнути? Ти її так не заведешZiro-cool писав: брєд, тянути мона але не скоро. тобто повільно,

до речі читав як мона автомат завести столкачя, або тросом, правда кількість спроб обмежена "життям" кпп.

Quattro
-
- Лінгвіст
- Контактна інформація:
ти уточни тут з яким саме 1.9 - бо вони були різніmastergid писав:Lui, ВАГ бери тільки 1.9 ТДІ , з 2.0 ТДІ проблемно а що нескажу тут тіко в ПП![]()

-
- Контактна інформація:
вже начитався в неті про всі варіанти глюків і траблі, але про всяк випадок напиши в ПП - лишнім не буде.mastergid писав: Lui, ВАГ бери тільки 1.9 ТДІ , з 2.0 ТДІ проблемно а що нескажу тут тіко в ПП
була на сервісі - резюме "машина агонь - мотор/коробка/ходова - не зламається на протязі місяця точно"

- Ziro-cool
- Контактна інформація:
фарбована наружка дверей чи дврка вся мінялась і фарбувалась повністю?Lui писав: бита/фарбована одна дверка
Quattro
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
То мєлочі...Lui писав: проте виявилось була бита/фарбована одна дверка
-
- Контактна інформація:
Ziro-cool, наружка фарбована, була вмятина
їду на тижні до Австрії на лижі тому відкладаю дану покупку до лютого, а заодно там можливо щось пригляну

їду на тижні до Австрії на лижі тому відкладаю дану покупку до лютого, а заодно там можливо щось пригляну
квіточки попередуpikach00 писав: Lui написав:
проте виявилось була бита/фарбована одна дверка
То мєлочі...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей