що сила, проходимістю? А обслуговування?Nazik_if писав: машина бомба-4на4 це сила!!
Тепер треба купувати авто з можливістю повноцінно обслуговувати, а не в сусіда хата вища, в сусіда в жінки цилюліту немає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
що сила, проходимістю? А обслуговування?Nazik_if писав: машина бомба-4на4 це сила!!
Ziro-cool писав: 4х4 треба розглядати як безпеку на дорозі
Ziro-cool писав: Quattro
шо за брєд, нема в мене ніграма корозії, та й не бачив ніодної карізми ржавої...RULES писав: конкретно карізми в плані корозії - далеко не найкращий варіант, гниють вони як опелі і це загальновідомий факт.
угуcdrom писав: mastergid, можна детальніше - це та котра бензинова універсал і повний привід не постійний, а муфта, яка автоматично підключає при потребі задній привід?
в мого товариша такий був -слетал на марсZiro-cool писав: mastergid, дизельна краще тяне, в мене товариш купив собі кенго 4х4, хош поробувати проїхатися ? мего весч,
по-перше пораджу тобі найти толкове СТО яке спеціалізується по дизелях, щоб можна було нормально продіагностувати обрану машину.....знайомий дядя Вася з сусіднього гаража не завжди рішаєNazik_if писав: які підводні камні тут очікують такого як я.Хотілось щоб купуючи машинку зразу їздити а не ставати на ремонт.
кангуZiro-cool писав: mastergid, ти про кенгура чи октаврію?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей