Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Lyubomyr писав:Люди, схаменітсі! Криза на вулиці, а вони машини купують
За місяць-два тої кризи всі пенсіонери на Мерсах 2000 року за 200$ будуть їздитиsoviet писав:Гольф 4 зараз можна за 9к. знайти після 2000-го року в хорошому стані
+1 за Ауді,McAr писав:klasik777 писав:Народ привіт. Хочу оприділитися яку машину краще купити. Вибираю між Ауді А4 96рік, 1.8Т квадро. ціна 8700у.о. чи Хонда Акорд 94року, 2.3, ціна 7000у.о. Хто що порадить.
Та коби вже скоріше.... бо мені тож треба якоїсь недорогої машини....McAr писав:За місяць-два тої кризи всі пенсіонери на Мерсах 2000 року за 200$ будуть їздити
Практично нереально знайти,практично всі вбиті...asteroid писав:якщо для траси і надійну ходову і більш менш потужну то шукай бертоне
100%, ти мене трохи випередив з відповідью.Demyan писав:124 єшку 94-95 років....і буде тобі щастя на трасі і з комфортом і з безпекою і з запчастинами проблем не буде.
Доречі ти знаєш що дизайни особливо в середені в Мерсів майже і не міняється? все як в 80-90....а чому? бо все практично, доступно, якісно і гарно розташовано.Vitalik-first писав:але її дезігн вже просто надоїв....
яке дригало?axel писав:В мене Голф 5л/100 км.
Це класика! :) Мені подобається, дуже! :) Вот ВАЗ класика це морально застаріла машина.Vitalik-first писав:124й це морально устарівша машина,хороша,якісна,комфортна,але її дезігн вже просто надоїв....
klasik777 писав:мені потрібна машина на трасу
Vitalik-first писав:я так підозрюю що автору вона не потрібна...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей